Új hozzászólás Aktív témák

  • freelanced

    addikt

    Üdv!

    Kérhetnék egy kis segítséget?

    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Az elkövetkezendő 1-2-3 hónapban.
    (2) A gépre szánt összeg forintban? 300.000 körül első körben, nyilván minimálisan rugalmas vagyok attól függően, hogy miért kell pluszba fizetnem. Azt sem feltétlenül bánom ha olcsóbb ennél.(mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
    (3) Felhasználás? Irodai programok, játék, fotószerkesztés alkalmanként(irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Régebbi játékokkal - Skyrim, Fallout 3 / New Vegas, 1-2 stratégia ( Civilization, Starcraft és társai), továbbá néhány online játék Overwatch, esetlegesen WoW Classic majd. Igazából, egy közepes grafikával megelégedem, a 60 FPS mondjuk nem lenne rossz, de ha fix 30-40 körül fut már megfelel.
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Nincs konkrétum, nyilván minél jobb legyen minden szempontból. Nem feltétlenül vadászok ádáz felbontásokat, inkább minőségre legyen jobb, nem gond ha csak 1080p.
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Ritkán de hordoznom is kellene, viszont nem napi szinten, inkább egy két projekt alkalmával, havi pár alkalommal, utazás közben nem tervezem használni.
    (7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) -
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? Szeretnék SSD-t amennyiben ebben a szegmensben ez lehetséges, RAM olyan 8GB minimum és jó lenne ha bővíthető lenne. Ha nem akkor inkább 16GB, bár megint az ár limitál gondolom.
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) -
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) - Elsősorban új, de nem zárkózom el teljesen a használt gépektől sem.

    Köszönöm mindenkinek! :R

    [ Szerkesztve ]

    Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák