Új hozzászólás Aktív témák

  • Gempas 70

    aktív tag

    Üdv. Mindenkinek.
    Háát szóval tetszik nem tetszik cserére szorul a jó öreg T60.. mivel ma reggel sikerült rálépnem és "bevérzett" a kijelző.. Szóval nem húzhatom tovább.. Igazából csak internetre , videóra , és házi irodai munka lenne a kihívás. Stabil, megbízható és jó vagy vállalható kijelzős gép érdekelne. Játékra nem kellene. Nem lenne rossz a bill. világítás de nem létkérdés. Amiket preferálok márkák: Dell, Hp,Fujitsu, De nem zárkózok el más elől sem ha kellően meggyőző érvek vannak. Használt üzleti is szóba jöhet ha létezik valahol Budapesten, ez elsősorban a pár nap miatt fontos mert Vasárnap már elutazok. Ha most nem sikerül találnom vmit akkor Svájcban kell megoldanom, de ott azt hiszem már csak új gépben gondolkodnék. Viszont egy Magyar billentyűzet klassz lenne. Ilyen T60 -as billentyű minőséggel.. hahaha.. Ami még fontos lenne az a jó és erős Wi-Fi. Előre is köszönöm a javaslatokat.

    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Ezen a héten tehát Szombatig
    (2) A gépre szánt összeg forintban? 250.000 Ft-ig
    (3) Felhasználás? Internet, videó, házi iroda
    (4) Ha játékra is Játékra nem, vagy csak minimális mértékben
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 14-15,6 Lehetőleg matt de igazából egy jó minőségű panel érdekel. Érintős kijelzőt egyáltalán nem szeretnék
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Kevés hordozás és utazás közbeni használat
    (7) Operációs rendszer? Windows, lehetőleg Win 7
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória 4-8 , optikai nem kéne
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) Magyar billentyűzet
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Új és használt garis is ok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák