- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
Vettem egy LG 27GN950-B monitort.
A kérdésem az lenne, hogy ez beállítás gond vagy az eszköz hibája, hogy nagyon halványan, néhàny másodpercenként mintha villanna egyet a kijelző? Kicsit olyan, mint amikor az ember nyom egy frissítést a Windows asztalon. Talán a hattér fényt állítgatja ide-oda a monitor? Mozgó tartalomnál nem látszik, de álló képnél kicsit zavaró.
Natívan 4K, 144Hz-en megy.
Köszönöm!
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
HUNNIA1920
őstag
válasz Luck Dragon #130810 üzenetére
Megpróbálom majd, bár próbáltam másik kábellel is. Inkább vibrálásnak nevezném, mintha a hattér világítást növelné-csökkentené. Nem tudom erre van-e van-e valamilyen beállítási lehetőség, amivel ki vagy bekapcsolható. Vagy szimplán hibás a készülék.
-
HUNNIA1920
őstag
Köszönöm a segítséget, úgy néz ki, hogy a fényerő állítási probléma megoldódott, legalábbis már nem veszem észre.
Még egy dolog lenne, amivel nem boldogulok. Amióta rádugtam a monitort a gépre, a külső USB-s hangkártyámat nem ismeri fel a Windows. Mindenáron a monitot állítja be elsődleges hangeszköznek, hiába tiltom le, akkor sem ismeri fel az eddig használt USB-s cuccomat. Próbáltam már drivert törölni-telepíteni, de semmi. Hangeszközöknél ezt látom csak: 27GN950 (AMD High Definition Audio Device): 100%.
A monitorban nincs hangszóró, csak Jack kimenet.
-
HUNNIA1920
őstag
válasz sztivo #130823 üzenetére
Szerintem semmit, csak most alacsonyabb a fényerő Reader módba és lehet nem tűnik fel annyira.
Nem akarok semmi rosszat rá olvasni, de az újonnan is harmad annyiba kerülő AOC monitoromat csak rádugtam a gépre és 3 éve használom gond nélkül, ennél meg már az összes driver telepítés után most jön majd a Windows újra húzás, hátha az megoldja a hang problémát. Ilyet még nem láttam, hogy az ember rádug egy monitort a gépre és a hangkártyák onnantól elérhetetlenek. Pontosabban az egyikkel sikerült hangot kicsikarnom, de hang hibák, elnémúló hang jellemzi. Előtte ilyen nem volt, 2 hetes Windows 11-em van.
-
HUNNIA1920
őstag
válasz sztivo #130828 üzenetére
Ez idáig elég pozitív a tapasztalatom a 11-el, felraktam úgy, hogy gyakorlatilag semmit se kellett telepítenem, mindent felismert gond nélkül, külön driver telepítés nélkül. Semmi gondom nem volt a 10-el se, de ha már megvettem a 11-et, jó lenne, ha nem kéne vissza menni a 10-esre. Azért a Windows 11 se annyira új már, 2 év nem volt elég neki?
-
HUNNIA1920
őstag
válasz HUNNIA1920 #130809 üzenetére
Mostanra kiderült biztosra, hogy az LG 27GN950-B monitor villogását a bekapcsolt Smart Energy Saving mód okozta, ezt kell kikapcsolni a monitor menüjében.
Itt is erről írt valaki pár éve: [link]
Gondoltam leírom, ha másnál is lenne ilyen probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Samsung 22" LED Full HD Monitor 22 " S22A460B HDMI DVI VGA
- Dell IPS 24" LED FullHD Monitor 24 " P2414Hb DisplayPort HDMI DVI VGA
- Samsung 22" LED Full HD Monitor 22 " S22C450B HDMI DVI VGA
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER 144HZ MONITOR ! AKCIÓ
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest