Új hozzászólás Aktív témák

  • Alpaca

    csendes tag

    Sziasztok!

    4 monitor között gondolkozom jelenleg általános célú felhasználásra, ritkábban játékra és programozásra, remélhetőleg a segítségetekkel tudok dönteni.
    Ők lennének a kiszemeltek ár szerint növekvő sorrendben:

    Dell P2417H ~62k
    LG 24MP88HV-S ~66k
    LG 29UM68-P ~72k
    Dell U2417H ~79k

    Az U2417H ugyanaz, mint a P2417H, ha jól sejtem, leszámítva a kinézetet (ami egyébként nagyon tetszik), így nem tudom érdemes lenne-e ezért ekkora felárat fizetni.
    A 24"-es LG majdnem ugyanannyiba kerül, mint az olcsóbbik Dell, nagyon jól néz ki a vékony kávával, viszont nem tudom, hogy a kijelző minősége milyen a Dellekéhez képest, valamint a talpmagasság sem állítható.
    Végül van a 29"-es UW LG, ami egyrészt tetszene a széles kijelző miatt, másrészt viszont aggaszt 2 dolog is vele kapcsolatban: játékra is használva lenne a monitor, de csak egy GTX 960-am van, amit lehet megizzasztana a nagyobb felbontás (videókártyát nem tervezek cserélni még 1-2 évig). A másik pedig az, hogy a fényes műanyag, amit használnak pl. a talpaknál is, eléggé gyűjti az ujjlenyomatokat, nem néz ki elég minőséginek (biztos vagyok benne, hogy nem rossz, csak kinézetre mégse tetszik).

    Ideális esetben a 2 LG között választanék, így főleg azok között kellene döntenem a segítségetekkel, de ha azt mondjátok, hogy a Dellek jobbak lennének nekem, akkor megfogadom a tanácsotokat szívesen!

    Előre is köszönöm szépen a segítségeteket! :)

Új hozzászólás Aktív témák