Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz deja vu #76412 üzenetére

    A-a. Az LG hit or miss, mindig is az volt.
    Vannak rém gagyi LG-termékek és vannak olyanok is, amik zsírul vannak összerakva, jól is működnek és baromi tartósak - itt főleg egyes telefonokra és monitorokra gondolok. TV-ből vagy mondjuk optikai meghajtóból én sem vennék soha célzottan LG-t.

    "Asus sokkal jobb monitorokat épít LG panelekre"

    Az, hogy mennyi probléma van / lehet újabban a "felső" kategóriás ASUS-okkal (VG248QE után), elkerüli a figyelmed. Netszerte lehet találni infókat erről angol nyelvű fórumokon. Viszont ha perszonális térbe is bele akarom helyezni a dolgot, van olyan ismerősöm, aki egymás után kétszer bontott ki selejtet, majd' 200ezres árkategóriában.

    "Ha nem szánnának ilyen kevés pénzt az emberek monitorra, akkor felső kategóriás Eizo, NEC monitort ajánlanék mindenkinek"

    Gondolom, célzott felhasználási szándéktól függetlenül.
    Persze, én is megvenném az EIZO-t, ha a követelményeimnek megfelelő legolcsóbb (egyetlen?) modell nem akciósan lenne 300ezer. NEC-ből meg nincs is olyan.

    "csak sajnos ajánlanom kell szerintem szarokat is"

    Ez ugye most nem komoly? Hogy "kell".

    "mert nulla pénzből csak LG kapható."

    Meg ASUS vagy éppen Acer (többek között).

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák