Új hozzászólás Aktív témák

  • Abysmal

    aktív tag

    Sziasztok!
    Én is segítséget szeretnék kérdeni monitor választáshoz. Elsősorban programozáshoz, netezéshez, filmnézéshez, és ehhez hasonlókhoz kellene, minimálisan ritkán játékokhoz. IPS monitort szeretnék, a kevés játékból adódóan a 60FPS-sel megelégszek. Méret: 24" Egyelőre a laptopom másodlagos kijelzőjeként üzemelne, de később asztali géphez kapcsolnám.
    Eddig 2 monitort néztem, a DELL SE2416H-t és a DELL P2414H-t, de kissé nehezemre esik a választás. Ezzel nagyjából az árat is belőttem, hogy mennyit szánnék rá kb.

    Mit ajánlanátok?

    Továbbá: eléggé félek attól, hogy pixelhibás monitort kapok. Elég keserű szájízt tudna okozni, ha az új, 1-2 napos monitoron egyszer csak lehal 1-2 pixel. Mennyire jellemző ez, és mit lehet tenni, ha bekövetkezik? Látom, hogy garanciában csak bizonyos mennyiségű pixel után cseréli a gyártó, de azt is írják, hogy általában az első pár napban szoktak a pixelek meghalni, vagy már eleve hibásan kapom meg. Ilyenkor opció az, hogy netes vásárlás esetén (pár napig) szimplán elállok a vásárlástól és megy vissza a boltba?

Új hozzászólás Aktív témák