Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz Dollface #46667 üzenetére

    A kép csalóka, mert IPS glow látható rajta főként, nem pedig bevilágítás. De ha már kérdezted, igen a képen látható, hogy a jobb és bal alsó sarok picit világosabb. Ez élőben nem annyira sarkos mint a képen látszik, sajnos a telefon fényképezője nem való ilyesmire. De ha BRIKLY kolléga csinálna egy hasonló képet az övéről (LG), a látvány kábé megegyezne.

    Az LG nagyon csalóka, te se dőlj be a "keret nélküli" dolognak, ott van a keret, ez akkor derül ki amikor bekapcsolod, csak a hatása keret nélküli. Képminőségre a 2 monitor kábé egyforma lehet, bár az LG-t nem láttam, de sanszos, hogy ugyanaz a panel van bennük. Igazából látnod kellene neked is élőben a 2 monitort, akkor könnyebben döntenél. :P Az LG nem állítható szabadon (csak döntögethető), meg közelről már nem egy nagy eresztés, mint a képeken.

    Én egyértelműen a Dell-t ajánlom, stabilabb, jobb anyagú káva, maximális állíthatósággal (magasság, döntés, horizontális és vertikális forgatás), és ha fontos, azon 3 féle csati van (D-Sub, DVI-D, Display Port).

    [ Szerkesztve ]

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák