Új hozzászólás Aktív témák

  • 1 among many

    tag

    válasz Yeffy #40432 üzenetére

    Örülök, ha tudtam segíteni!

    Szerintem nézd meg ezt a modellt:

    Dell P2414H

    Ez nagyobb valamivel, mint az U23, 16:9, nem 16:10, ami, hacsak valamiért nem kifejezetten a 16:10-es képarányt preferálod, jellemzően jobb (filmeknél, játékoknál biztosan), és nem is aránytalanul drágább. Ha pedig éppen kifejezetten hosszú szövegekkel kell dolgozz, vagy sokat kell olvass, akkor 90 fokkal el lehet fordítani az állványán, és szélesből magas kijelződ lett. (A videókártyáknak ma már nem jelent gondot, hogy elforgassák így a képet.)
    Teljesen villódzásmentes, matt felületű, elég gyors monitor. 27"-ból jelenleg sajnos nincs olyan modell, ami mindazt tudja nyújtani, amit ez. Én is egy 27"-t akartam, de pont emiatt maradtam anno az U2312HM-nél, mostanában pedig, mivel kell még egy monitor, szerintem egy ilyen P2414H-t fogok venni, a 27" képesti árkülönbözetből pedig egy ilyen tartókart már meg is rendeltem:

    Ergotron LX Desk Mount LCD Arm, Tall Pole

    Ezzel kényelmesen a számomra legideálisabb szögben olyan közel hozhatom a 23-24" monitort, hogy a 27"-t se látnám nagyobbnak, ha normál állványon tenném a mostani helyére.

    Ez a két termék együtt szerintem sokkal többet ad kb. hasonló áron, mint bármelyik jelenleg elérhető 27" 100K Ft. környékén

Új hozzászólás Aktív témák