- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni majd nemsokára egy PDA telefont.
Olyan 40-50k-t gondoltam érte, de fogalmam sincs hogy melyik gyártó telefonját vegyem. De onnan se tudom megkülönböztetni, hogy milyen OS legyen rajta. Mondjuk ebben a kategóriában inkább már az a fontosabb, ugye?
Szal egyben tudnátok mondani ilyen általános információkat is, hogy milyen OS-ek vannak, azoknak mik az előnyeik, hátrányaik? Ki mire esküszik? (Windows Mobile, Android-ról hallottam eddig hogy ilyenek vannak) Esetleg vmi oldalt ajánlani, ahol ezek le vannak írva?
Ugyanígy a gyártóknál is előnyök, hátrányok?Egyébként a telefon úgy mindenhez kellene! Szal telefonálás, netezés(wifi), GPS, zene hallgatás olyan Sony Ericsson szinten( valamint CX300-asom 2,5 -es ez is egy szempont lenne), pdf olvasás, txt írás(van ilyen), kikapcsolva ébresztés(lehet hülyeség, de sima telóknál ugye van olyan amelyik nem tudja), profilok(szintén), full némítás(rezgés se legyen)
Másik, hogy előreláthatólag T-mobile-nál fogom venni(kedvezmények miatt), szal onnan miket ajánlanátok?(De ne feltétlenül onnan, ha úgy gondoljátok hogy máshol jobb ajánlatok vannak, mert azért olyan nagy kedvezmény nincs )
Amúgy most elsőre a T-Mobile Pulse-t néztem ki. Vélemények?
Esetleg van most valami best buy?
-
syl5
őstag
Hello!
Mi a véleményetek ezekről a dual sim-es, klón telefonokról?
Elég baráti áron vannak a tudásukhoz képest, és van Wifi, meg minden ami kell.
Ti elcserélnétek egy pl. egy Nokia 6303 classic-ot egy ilyen klónra? -
syl5
őstag
Sziasztok!
Ti melyik telefont vennétek inkább?
Nokia E52, vagy Sony Ericsson W705?
Tudom, hogy nem egy kalap a két telefon, mert a Nokia nyílt OS, az SE meg zárt; de nekem igazából 4 dolog, ami igazán fontos: legalább 2,4" kijelző, WLAN, viszonylag jó fotó, és kíváló hangminőség megfelelő headset-el.
(5 éve SE tulaj vagyok, nekem mind zenei, mind fotó szinten bizonyított az SE, és félek attól, hogy a Nokia nem tud ugyanolyan zene minőséget produkálni ugyanazzal a fülessel (Sennheiser cx-300), mint az SE. A fotókat már összehasonlítottam, abba talán még jobb is az E52, de a zenei minőségtől félek kicsit. Elég hangosan szól, és ugyanúgy nem szűrődnek be a környezeti zajok? Valamint ugyanolyan jó basszust ad agybadugós fülessel?) -
syl5
őstag
Sziasztok!
Erre biztos nagyon sok olyan ember jár aki mobiltelefon vásárlás előtt áll. Tőletek szeretnék egy kis segítséget kérni!
Mobiltelefon vásárlási szokásokkal kapcsoltban írok egy dolgozatot, és ahhoz kéne információt gyűjtenem.
Az alábbi kérdőív kitöltésével tudnátok nekem ebben segíteni:[link] Persze bárki kitöltheti, sőt az lenne a legjobb ha minnél többen töltenétek ki.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
syl5
őstag
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek, aki kitöltötte a kérdőívet!
Még annyit kérnék, hogy ha nem nagy gond, akkor esetleg az asszonnyal is kitölthetnétek, mert jelenleg 85 %-ban csak férfiak töltötték ki.
Persze ez egy idő után beállna szépen szerintem, de a határidőm közeledtével jó lenne ezt a folyamtot meggyorsítanom, jó lenne legalább egy 60-40 %-ot minél hamarabb elérni.
Itt található a kérdőív. -
syl5
őstag
válasz Maddoxtomi #36559 üzenetére
Én nem vennék HD2-őt!
Túl régi már, alapjaiban Winmo-s, nem is túl erős már, és ha használtan veszed, akkor kora miatt esztétikailag sem biztos, hogy megfelelőt találsz.Az meg hogy minek lesz nagy tábora a jövő kérdése. Kérdezz meg egy jóst!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest