- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz Manitou #10337 üzenetére
Mik az elvárások? Zenére jobb a w880, de a gombok, a kihangosítás és talán a kijelző mérete a 6300-nál jobb. Design megítélése szubjektív, nekem a SE jobban bejön. Fényképezőjük egyformán vacak.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
válasz Manitou #10345 üzenetére
"Vaku" egyiken sincs, így a lámpa funkció kilőve. Mint írtam, a fényképező sem valami jó egyikben sem. Más jelölted nincs? SE k770 esetleg? Nem túl vastag az sem és minden kívánalmadnak megfelel.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
válasz Manitou #10349 üzenetére
Az sem rossz, de mobilfény, így lámpa funkció szerintem azon sincs. Ára sem lehet sokkal jobb, mint a k770-é.
[ Szerkesztve ]
-
Telomanikus
senior tag
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Manitou #36590 üzenetére
LG optimus black is nagyon jó szerintem. Fehérben is szép de azt úgy tudom ilyen színben itthon nem is lehet kapni.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
-
n0rbert0
senior tag
válasz Manitou #39200 üzenetére
Kártyásan nem éri meg.
Javaslom, hogy olvasd el a mobilarénás tesztet a két telefonról (ot-995, optimus black).
Mondjuk az optimus black tesztje egy kicsit csalóka, mert akkor tesztelték a telefont, amikor még az android froyo (2.2.x) variánsa futott a telefonon, ami lassabb működésű volt, mint a gingerbread (2.3.x) nem is beszélve arról, hogy jön rá az ics (4.0.x) frissítés is.
Szvsz, az alcatel support szempontjából zsákbamacska. Egyrészt nem tudni, hogy meddig fogják supportálni, másrészt meg nem túl elterjedt telefon (még) és nem hiszem, hogy túl sok custom romot fognak rá gyártani a későbbiekben, bár ez csak akkor lényeges, ha egyszer megjön a kedved a "mókoláshoz" (már pedig meg fog).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest