Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyula1111

    csendes tag

    Tisztelt Fórumozók!
    A segítő jótanácsotokat szeretném kikérni.
    Régóta szeretnék egy tényleg jó minőségű nyomógombos mobiltelefont megvásárolni. Nagyon sok változatot kipróbáltam már, de mindeddig nem találtam igazán megfelelőt. A tapasztalatom az, hogy a hagyományos telefonokat nagyon lebutított változatokban gyártják. Borzalmas csengőhangok, ostobán egyszerű menürendszerek, és végtelenül gagyi kidolgozások jellemzik a mai nyomógombos telefonokat.
    Igazából okostelefonra semmi szükségem, az érintőkijelzőt különösen nem kedvelem. Amik nekem fontosak, egyrészt a jól személyre szabhatóság, másrészt az olyan funkciók megléte, amik a tényleges telefonáláshoz és ügyintézésekhez jöhetnek segítségül. Okosfunkciókra, bármilyen internetes alkalmazásokra, GPS navigációra, fénykép és videókészítési lehetőségre, zenelejátszásra sincsen szükségem.
    Tehát jegyzet, naptár, számológép, hangrögzítő, értesítési LED, hívásszűrések amik igazán lényegesek számomra. És leginkább a nem gagyi minőség! Ha példát hoznék fel, talán leginkább a régi, még magyar gyártású Nokiák nagyjából tudták ezeket.
    Létezik-e még ilyen nyomógombos telefon? Tudna valaki ajánlani konkrét példát?

Új hozzászólás Aktív témák