Új hozzászólás Aktív témák

  • Cheesy

    őstag

    A mai napig nem tudtam megszokni a tapizós simizős telefonokat, egy Nokia 5800-án és egy ZTE Blade-n vagyok túl, utóbbin még nem teljesen, de az 1 év letelte után varázsütésre az addigi 4-5 helyett 1-2 napos üzemidőt produkáló telefont már igen-igen lecserélném.
    De.

    Rendes nyomógombos telefonokból a Blackberry 9360 és 9780 között vacillálok. A teszt rávilágított a 9360 elég gyenge akkumulátorára, ez igen fájó pont. Ha ez nem hibádzana, már nem is lenne kérdés. A 9780 meg árban átlépi a lélektani 100k-t. Igaz előfizetésre venném, ezért a magentától kell választanom.
    Másik meg, hogy a Blackberry-ről azt pedzegetik, hogy csődbe megy. De én úgy emlékszem, hogy "csak" igazgatóváltás volt. Túl nagy cég ő ahhoz, hogy csak úgy becsődöljön szerintem. Ez a későbbi support miatt érdekes.

    Nokia E6-00 valahogy nem jön be, ráadásul a symbianról nincsenek különösen jó emlékeim a stabilitást és gyorsaságot figyelembe véve.

    A Blade az első androidos telefonom, 2 hónap után, miután már túl voltam rootoláson, moddolt rendszer futott rajta, kiélveztem az ingyenes programok nyújtotta lehetőségeket, telepítgettem ezt azt, utána alábbhagyott ez a lendület. Rájöttem, hogy én csak használni akarom a telefont.

    Nem játszok vele, arra ott a gépem, egyébként sem játszok már olyan sokat.
    GPS működ(get)ett, de meguntam a lefagyásokat és vettem normál teljes értékű gps-t, ezt se használom már.
    Fényképezőgépnek sem használtam soha a telefont, arra ott a digikamera. Néha-néha jól jön, de csak erre kell, ha hirtelen le kell kapni valamit és a minőség annyira nem számít.

    Telefonálok és smst írok, ha kell, akkor mobilnetezek vagy wifizek, amennyiben szükségem van valami infőra a netről.

    Az érintőképes teflonoknál a nagy kijelző az csábító, de amikor már 3x rosszul húztam el az ujjam a "felvételsáv" előtt, akkor már rángatózott a szemem alja. Dedikált gomb az igazi.
    Pont ezért tetszenek a qwertz-s telefonok, mert normális méretű kijelző és teljes értékű gombsor van rajtuk. De jók is voltak a flipes telefonok.. a Nokia 6131-em volt talán a leghálásabb.

    Szóval telefont kéne választani, a fentiek miatt azonban dilemmában vagyok. Nem kell divatfon, nekem nagyon is esztétikusnak hat egy BB. Viszont ilyen kialakítású telefonból manapság igen kevés van a piacon.

    www.vakbelmutet.hu

Új hozzászólás Aktív témák