Új hozzászólás Aktív témák

  • #40835072

    törölt tag

    blt.62 kolléga hozzám fordult egy mobil ügyben :B

    a kérdése :R

    "...Segítséget szeretnék kérni tőled két mobil megvételével kapcsolatban,te hogyan döntenél?
    Az egyik egy nokia garis N86 a másik egy 2 hónapos,garis Samsung Wave.Nekem van egy garis,független,karcmentes,fekete SE W995-öm.
    Az N86-ra kellene fizetnem 30-at,és el kell vinnem Pestre ami még 12 ezret rárak. Ezért kapnék egy nokia garis N86-ot. 30-at (már így is bukok rajta 8 ezret,de ezt be kell kalkulálni ha cserélgetjük a mobilt és a SE amúgy is többet veszít az árából mint egy nokia)ér a W995 mert karcmentes és garanciás.Így az N86 72 ezerbe állna meg.
    Zack 31-be számolná be a W995-öt és 50-et kér rá,plusz lehozná Pestről Kecskemétre 5 ezer ft-ért. Nekem is 5 ezer hogy szegedről felvigyem Kecskemétig. Így 86 ezer-be állna meg a Wave 2 hónaposan. Ezek a makacs tények.
    Szerinted ha nem kell a Gps,internet csak néha (csak az időjáráshoz),viszont legyen szép kijelző,szép képek és elfogadható videó,jó anyagminőség,jó naptár és jegyzet. Te hogyan döntenél? Mert az N86 is egy nagyon jó telefon,még egy ideig biztos nem lesz helyette ilyen jó hagyományos telcsi.
    A Wave viszont egy új nagyon komoly mobil ami még fejlődni fog. A GPS viszont nem lényeg mert az Omnia2-be olyan rossz volt a navigáció hogy bedagadt a fejem és vettem egy komoly navigációt. Várom válaszod mert nem tudok dönteni.
    Ui: Ha a Wave-t javasolnád szerinted mennyit kellene ajánlanom toldásként,hogy a srác 5 ezre is benne legyen amiért lehozza Pestről Szegedre?Ha 50-et adnék A w995-re akkor 81 ezer körül állna meg. Előre is köszi,és bocs a regényért de egyszerűen nem tudom mit csináljak..."

    kösz a választ! :R

Új hozzászólás Aktív témák