Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Azt hiszem brutális igényeim vannak és nem sikerül telefont találnom, segítsetek...

    1, SE W810em, van lehetőleg ne legyen butább nála, kb ebből adódik a többi pont is
    2, Ne legyen lassú (ha már a gyorsaság finoman szólva sem jellemző az átlagra)
    3, Autófókusz + vagy ledes villanó vagy legyen led zseblámpának (de ne alibi af-es kamera mint 6220on aminek hihhhhetetlen rossz képeket sikerül gyártania és tökmindegy hova fókuszálok vele), azaz bő 3,5 éves telefonom szintjét azért hozza.
    4, GPS legyen benne, és szeretném vagy navira használni, vagy egy pc-n megtervezett útvonalat rá tudjak tölteni, offline térképkezeléssel, tervezés használhat adatforgalmat. Emiatt előny lehet a symbian, amúgy nem vágyom rá. Javan állítólag we-travel jó, de nem tudtam kipróbálni, oprendszeresre ott a garminxt vagy tomtom.
    5, Normális fülest lehessen hozzá passzintani, akár adapterrel lehessen 3,5ös csatit varázsolni kimenetnek (autó kihangosítást/zenét is így oldom meg)
    6, összeszerelési és sw minőség - azt hiszem nem kell agyonragoznom - pl céges 6220c olyan szinten nyikorog hogy azt hiszem menten szétesik a kezemben, utálom.
    +1 candybar kialakítás, és lehetőleg relatív strapabíró legyen
    [off]
    C702, 6720, N78, i7110 első körben.

    C702 nem nagyon kapható valamiért, cyan és speed black színben a szürke felső rész hihetelen mértékben kopik, egyszer volt ilyenem; összeszerelés, kopás és sw hibák miatt eladtam. Stapatelefonsága és mostani se-s kiegészítők miatt jó helyen van, sw javult, sebesség is, pitch black és energy black szín nem kopós, de ezekben a színekben pláne nem kapni.

    6720 a 6220 tesója jobb kamerával és burkolattal. De hogy mennyivel jobb a burkolat azt nem tudom, erről se túl rózsás visszajelzések vannak, és legnagyobb betűméreten is állandóan nagyító kell a telefonhoz. Sajna 6220 sw-es tapasztalatok nem túl jók... 6730 kamerája vszínű a 6220é, meg a burkolata is silányabbnak tűnik. Zajszűrés és proci pirospontot kap.

    N78 hasonló, nehézkes kezeléssel és gyengus aksival, lökött dedikált n gombbal. +2000ért az elkészült képek minőségében agyonveri a 6720.

    i7110 autós töltővel és tartóval plusz amoled 2,6"os kijelzővel, fém burkolattal, alapból jó füles, jó képeket csinál, aksija jól bírja. Így a samsung feliratot már könnyen le is nyelem, majd a szélesedő vigyort a 70-80 ezres ár törli le az arcomról, ez még mindig jó másfélszeres ár mint amit ki tudok gazdálkodni... Meg angol, bár túlélem, kompatibilitás sem 100%os.
    [/off]
    Szóval ezek az igények, mit tudtok feldobni megoldásoknak? :R

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák