- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerlac
őstag
Eléggé Logitech párti vagyok egérben, ráadásul 90%-ban játékra használom és anno nagyon megszoktam a sima Value optical mouse-t, így próbáltam hasonlóra váltani, minél magasabb dpi-vel és jobb ergonómiával. Ezrét választottam a Logitech MX 400-at, amivel alapjában véve meg vagyok elégedve, de kicsit nagynak tartom.
Tetszik a fentebb olvasott Razer DeathAdder egér is, de kicsit furcsálom a külalakját. Nem tudtok esetleg vmi kis méretű játékegeret ajánlani, ami minél jobban hajaz a Value optical-ra? Legszívesebben nootbookos egeret vennék,de azok meg nem játékra vannak kitalálva...
-
kerlac
őstag
Erről mi a véleményetek? A4TECH X-710FS. [link]
-
-
kerlac
őstag
Meg persze azon is múlik, hogy milyen játékról ebszélünk, ki-hogy szereti. Mert pl. aki vmi fps sniper játékosa, állítólag oda minél nagyobb érzékenység a jó.
-
kerlac
őstag
válasz mindfreak #2303 üzenetére
Kb 1 éve vettem egeret, nagyon gondolkoztam az LV-én, de pont amit írtál, az miatt nem ezt választottam. pedig nagyon jó a fogása
végül a Logi MX 400 mellett döntöttem, bár nem "gémer" egér. bajban is vagyok az értékelésével, nem mondhatnék rosszat róla, de annyira nem lett szívem csücske. kicsit kisebb lehetne és gyorsabb, lehet kevés az 1000dpi.
Most az A4 techen gondolkodok... csak eléggé logitech párti vagyok, viszont a gamer egereit nagynak tartom... -
kerlac
őstag
válasz mindfreak #2305 üzenetére
Őszintén szólva az MS és a Razer egerek sem tetszenek igazán. Jövő héten nézem meg egy boltban az A4Tech egereket, mert képről jónak tűnnek. Igazándiból a Logitech G szériás egerek is elférnek a kezemben, de én azt szeretem ha elég az ujjaimmal kezelni és eltűnik a tenyeremben az egér.
-
kerlac
őstag
válasz daveredline #2310 üzenetére
Logitech Value Optical Mouse 2000 ft körüli áron. Egyéb célra (azaz nem hardcore játékra)nekem nagyon bevált. Munkahelyen ezt használom, kellően gyors, megbízható, kézbe simul.
-
kerlac
őstag
válasz bezsebelek #2344 üzenetére
nekem az mx400 játékra nem jött be... amúgy nagyon jó kis rágcsáló, de nem játékegér. szerintem.
-
kerlac
őstag
válasz bezsebelek #2347 üzenetére
a kettő közül mindenképpen, már csak az ára miatt is
-
kerlac
őstag
Abben teljesen egyetértek mindfreak-al, hoyg elsősorban a kialakítás alapján kellene választani, miután tisztáztad, hogy mire kell az egér.
én gamer egeret akartam venni, logi párti vagyok (mx400-asom volt/van), de a G5 és nagyobb számú egerek nem simulnak úgy tenyérbe, ezért vettem A4-Techet, amit lehurrogtak többen, de egyelőre beválik.
-
kerlac
őstag
töb panaszt mint dícséretet hallottam, de ez szerintem szubjektív, ugyanakkkor javasolom a Revo külön topikját átolvasgtani, methogy van ilyen, lehethogy G9 is van. én biztos átböngészném ha ennyit költök egérre.
másrészt úgyrémlik, hogy a teszteknél a Revo mindenféle netböngésző, dok kezelő stb. tulajdonságát emelték ki, míg ugye a G9 direkt game egér, szerintem menj be egy pl. Mediába, vedd kezedbe mindkettőt és ez alapján dönts.
-
kerlac
őstag
válasz warrior28 #2434 üzenetére
nekem ilyen van és bevállt. kényelmes, nem túl nagy, nem túl drága. kihasználom maximálisan a dpi állítás lehetőségét is (játéknál minél nagyobbra állítom, netezgetéskor közepes stb.). mindezt úgy, hogy eredetileg logi párti vagyok, de a gamer egereit nagynak találom.
egyébként a topicban visszaolvasgatva sokat írnak erről az egérről. -
kerlac
őstag
válasz Quiksilver #2469 üzenetére
szépnek szép, de eddig nem láttam ezt a márkát. sajna.
-
kerlac
őstag
válasz Quiksilver #2472 üzenetére
én a fogás alapján választanék a helyedben (miontahogy magamnak is így teszem).
Ha valahol kézbe tudod venni és simul, kényelmes, akkor olyan nagy mellélövés nem lehet. én így vettem a jelenlegi A4Tech-emet, mondjuk olcsóbb volt, szóval nagy rizikó nincs benne.viszont az MSI vezetékes ugye? mert leírásban USB csatit írnak, ugyanakkor képen nem látok vezetéket.
-
kerlac
őstag
válasz Quiksilver #2476 üzenetére
Csatlakozom harylmu-höz. nekem is ilyen (ill. majdnem uez) egerem van pár hónapja és megvagyok vele elégedve. pont kézreáll, kényelmes, állítható dpi, és nem volt egy vagyon, bármikor lecserélhető ha jobbat találnék.
és természetesen elsősorban a fogása miatt választottam az 5 gömbos, állítható dpi-s kategórián belül.
-
kerlac
őstag
válasz lajosmester #2510 üzenetére
Gondolod 2005. szeptembere óta nem szerzett egyet?
-
kerlac
őstag
válasz lajosmester #2510 üzenetére
Viszont engem érdekelne, és még azt szeretném tudni, hogy plussz két hátsó görgövel rendelkezik e, avagy a bemenetes változat?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest