Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    Kis elmélkedés szösszenet:

    Nemrég írtam, hogy bajlódok az egérválasztással, hát a sok sok ellentétes vélemény mellett nem könnyű az egyszer biztos. A QC problémák miatt úgy gondolom a Pulsar X2-t elengedném, így most az alábbi a helyzet nálam:

    XM1R: maradnék az endgamenél, csak már az "újabb" GM 8.0 kapcsolókkal (nekem még az eggyel korábbi volt). Ez lenne a safe buy voltaképpen.

    Lamzu Atlantis: na most, hogy kilőttem a Pulsart, be is jött a helyére a Lamzu, ezt jobbnak is mondják szinte mindenhol... Elég erős versenyző, nem sok hibáját olvastam, viszont nálunk annyiba kerül pont mint a GPW Superlight, ami amúgy meg egy sokkal magasabbra árazott egér. Kérdés itt, hogy ha külföldön annyira olcsó ez a Lamzu, akkor nálunk megéri vajon egy szintén külföldön prémiumnak számító superlight árát? Mintha itthon túlárazott lenne, ez vet fel bennem kételyeket, tehát az ottani "olcsó" árához képest mondják jónak, de ha annyiba kerülne mint itthon akkor mindenki inkább a superlightot ajánlaná? Nem tudom csak az ár függvényében jó (<90$) vagy úgymond bármennyiért egy kiváló egér?

    GPW Superlight: ezt meg még mindig nem tudtam elengedni, Synthwave nagyon nem szereti azt látom, mindig ellene érvel (és hiszek is neki), de közben meg a világ iszonyat megelégedéssel használja, bizonyított már több ezer felhasználónál, amazonon alig írnak hibás példányról, szóval ez iszonyat kettős számomra, nem tudom kinek higgyek.... Felmerül a kérdés, ha annyira "silány" a minősége, akkor miért nem vegyesek róla a visszajelzések, mint mondjuk a QC problémás Pulsarokról? A hibás vagy rövid idővel meghibásodó termékek nem 4.7 pontokon szoktak állni ezer meg ezer vélemény alapján. Ezt magyarázza meg nekem valaki, most ez egy túlárazott silány termék vagy a világ legjobb egere? Iszonyat a kontraszt...
    Boardzy-t szoktam nézni egértesztekről, neki a top2 egere a DA V3 mögött példának okáért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák