Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Champipi #91770 üzenetére

    Én imádom a Skoll Mini klikkjeit. Nem kell hozzájuk "nagy" erőkifejtés, könnyen aktuálhatók, és kellemesen taktilisek ("crispy", nincs wobble, plusz a holtjátékok is elhanyagolható, szóval feszes), pedig csak Omron (20M)-ek vannak benne. Ebből is látszik, hogy a kattintási érzetet nem csak a switch határozza meg.

    Alsóhangon napi 12-14 órát ülök a gép előtt, heti hét nap, az ízületeim tropán vannak (még az állkapcsom is ropog, nemhogy a csuklóm vagy az ujjaim), és nem igazán éreztem, hogy variálni kéne a Skoll Mini gombjaival.

    Amúgy a három kedvenc kattintási feelem:

    Vaxee Zygen NP-01, oh yes
    Microsoft Intellimouse Optical 1.1 japán Omron D2F-01F-ekkel, oh yes
    Corsair M65 RGB Ultra, oh yes, még ha az egeret max. csak ajtótámasztéknak használnám is

    Mondjuk a Ninox Aurora is kellemes a D2F-01F-ekkel.

    Három kedvenc switch:

    Omron D2F-01F
    Huano Black Shell Blue dot (10M)
    TTC Gold Dustproof (30M)

    "Lehet kéne valami kis bogyót odaműanyagheggesztenem a gomb aljára, hogy ahogy lenyomom egyből klikkanjon, és ne 2 mm-nyi út után csak."

    Rakj bele D2F-01F-eket; azoknak kicsit hosszabb a szára. Ebből kifolyólag néhány egérnél a pre-travel csökkentésére is szokták őket használni, viszont pontosan ezért egyes modellekben nagyon felkeményíti a klikkeket, ha nem reszelsz le belőlük egy kicsit.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák