Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Tikakukac #91438 üzenetére

    "Mert kin verjem le ha éppen az adott ember beszól/megkérdőjelez akár tényszerű 0-1 bites dolgokat?"

    Senkin. El is lehet ám fogadni/nem félreértelmezni annak az állításait, aki tizenéve ezzel kell fekszik, és kezd ijesztő méreteket ölteni a meglévő, korábban meglévő, illetve tesztelt/kipróbált eszközeinek a száma, nem mellesleg számtalan sikeres ajánlás van mögötte, ráadásul szeretné, ha értelmesen költenéd a pénzed, és elégedett legyél. Mert van ilyen barom, hogy nincs jobb dolga...

    Konkrétan nulla ellentmondás, ködösítés vagy támadó szándék volt a posztjaimban (vagy a táblázatban). Pont az ellentéte; sok szempontra kiterjedő, részletes felvázolása egyes dolgoknak (pedig a legtöbbe nem is mentem bele túlságosan mélyen, és így is wall of text), amik nem feltétlenül közismertek a témát huzamosabb ideje nem életük szerves részeként felfogó/kezelő személyek számára. Nem 1 x 1 szintű történet, hogy mit (és miért) vegyen az ember, ha jót akar magának, eléggé ritka, amikor igen.

    "Ha pusztuló borításos egerek beférnek egy felhívással, tippre ez is elférne."

    Tudtommal nem igazán van vele itt senkinek értékelhető elsőkézbeli tapasztalata, úgy pedig nagyon kevés olyan cucc kerülhet be a joggal megelőlegezett bizalom miatt (meg van olyan, ami ajánlott, de még nincs benne; a magam részéről nem kapok érte pénzt, hogy rendszeresen foglalkozzak vele, és van dolgom az utóbbi időben, de néha átfésülöm).

    A pusztuló borításos egerek egyébként emlékeim szerint igen régi modellek (Razerekre gondolsz?), nem is kaphatók már újonnan régóta, viszont a gumis részek hámlása vagy elsárgulása, ami hónapok/évek alatt jön elő, semmiben sem befolyásolja a használati értéket.

    "Aerox akkor jó vagy nem jó? Csak a Prime akkor vagy mi a helyzet?"

    Ha felelősségteljes akarsz lenni, akkor ez bonyolultabb, mint egy eldöntendő kérdés. Személyfüggő, és sokváltozós egyenlet.

    "Kapcsolók, gombok. Most akkor legyen egyértelmű mi-hol-merre, mert elvben már ajánlott egérre meg már jön, hogy gagyi benne a kapcsoló. Typedef gagyi, felhasználási körrel."

    Ez is. Ilyenekre írtam például, hogy nem mentem bele túl mélyen.

    "Én értem, hogy egy oldalsó scroll vagy 4 gomb már világfájdalmat okozhat egyesekben, de ha ez ennyire komoly sebeket tép,"

    Nekem biztos nem okoz, nem én fogom használni. Őszintén szólva a te írásod és egzakt igényeid kielégítetlensége tűnik inkább fájdalommal telinek, de nem mi tehetünk róla, hogy olyan a piac, amilyen. Számomra is vannak idegesítő dolgok a felhozatallal kapcsolatban (hohó, de mennyi), viszont hiú ábrándokat sem kergetek, és próbálok mindent a helyén kezelni.

    "Vagy akkor kicsit kevésbé agárkodósan nekiesni az egyszeri embernek, aki tényleg csak létezni akar ínhüvelygyulladások nélkül a székében napi 6-8 órá"

    Bízom benne, hogy ezt nem a mi diskurzusunkra értetted, mert ha igen, akkor valami nagyon félre ment.

    "akkor tényleg meg kell tépni a topikot ketté"

    Semmi ilyesmire nincs szükség. Elenyésző az olyan emberek száma, akik ennyire szélsőséges igényekkel jönnek ide, de még az ő többségük is elfogadó/hajlik az értelmes kompromisszumra, ha összességében jobban jár vele.

    "Nincs itt semmi különös, csak fura, hogy ennyire érces a hangulat és ragaszkodás van a fősodorhoz, pedig nem hiszem, hogy tényleg annyira mindenkit lefizetett volna mondjuk a Logitech, hogy mást ne említsek "

    Remélem a "más" alatt a sok év alatt kollektíven felhalmozott, eléggé nagy mértékű információhegyet és tapasztalatot érted. Ugye. Merthogy kifejezetten sértő valami kicsinyes hátsó szándékot (nyerészkedés a köz kárára valami fos egekig magasztalásával vagy szimpla rosszindulat) feltételezni a segíteni akarás vagy a PH!-n publikált tesztjeim mögött, számomra legalábbis mindenképp az. Ez a hobbi innen csak viszi az időt és pénzt, nem is keveset, és a benyomásokat, tapasztalatokat nem volnék köteles nyilvánosságra hozni, hogy esetleg mások is profitálhassanak belőlük. Zaied meg sokszor még azért sem akar elfogadni pénzt, amiért járna, egyem azt az altruista szüvét.

    A Logitech egyébként nem kifejezetten liebling a törzstagok közt, de ha valakinek a szubjektív igényeit ebből a márkából elégítené ki valami a legjobban, akkor ajánljuk, általában hozzá téve az esetlegesen várható fekete levest. Ez minden más branddel ugyanígy van.

    gl a Razerekkel

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák