Új hozzászólás Aktív témák

  • ferni

    őstag

    "adj egy profinak egy golyós egeret, bármikor kifújja az orrodat a csoda vackoddal ha nem tudsz játszani."

    Ez a szép és jó, de attól még a profi is jobb lesz az esetek 90%ban egy jobb egértől.

    Itt van rain, amióta elindult a játék profi játékos, mindig ilyen egerekkel játszott, hogy QPAD 8k aztán meg váltott egy hasonlóra, Dream Machines DM2.

    Jó játékos volt mindig is, 2018ban majdnem felért a csúcsra is a csapatával, de a Döntőben kikaptak egy nagyon szoros meccsen. Utána sose találta meg az igazi formáját, jó volt de botrány inkonzisztens, elérkeztünk 2022re, megint összeállt egy elképesztő csapat körülötte, de ez az ingadozó forma megmaradt.

    Hála istennek végre átváltott egy G Pro SuperLightra, megnyerték a CSGO Majort (legnagyobb verseny ami létezik) és a verseny MVPje is lett.

    Az az ember, akik kb kiakartak már cserélni a csapatból váltott egy egeret aztán mutatta mindenkinek hogy bekaphatjátok.

    Persze nem csak az egéren múlik a dolog, de hát végre nem egy téglát tologatott, meg is látszott :D Összekapta magát mentálisan is, elképesztő konzisztens volt kb majdnem végig és hiába mondjuk itt hogy golyós egérrel is... A profiknál is számít a periféria nem is keveset, hiába lenne jobb nálam egy ezer éves vacakkal is.

    Igen, nem leszel egy jó egértől profi, de a fejlődési görbédet elég komolyan tudja javítani ha a megfelelőt választod magadnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák