Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz SunMount3r #90383 üzenetére

    Én a jobbkezes egereket félig karmolva, hüvelyk+gyűrűsujj közé csippentve fogom, mutatóujjam a görgő mellett, középső meg a jobb gomb külső szélénél van. (így adta ki anno a Logitech MX700/1000/Revo).

    Pár hete vettem egy DA V2 Pro-t a féltégla mekkmester helyett, de azt nagyon nem tudtam így fogni, mert kifele kanyarodik a jobb gomb oldala, és nap végére iszonyúan fájt a kifeszített gyűrűsujjam.
    Előbb mértem, DA V2 Pro-nál 6,8 centi a távolság a bal oldali gombok síkja (=hüvelykujj helye) és a jobb gomb külső sarka (=gyűrűsujj vége) között.

    Eddigi egereimen ugyanez a távolság 6,5 centi körül volt. (MX700: 6,5, MX Revo: 6,5, MX Master: 6,4)

    Így múlt héten rendeltem helyette egy Origin X-et.
    Elsőre csodálkoztam rajta, hogy ránézésre kisebb, mint amire emlékeztem a huszonéve taperolt IME 3.0-ról, de ennél 6,3 centi a hüvelykujj+gyűrűs távolság, picit keskenyebb csak a kétszer nehezebb mekkmesternél.

    Nekem lényegesen kényelmesebb, mint a DA V2Pro, az meg külön hab a tortán, hogy alig fele a súlya a mekkmesternek, nem szakad le az egyre satnyább kezem attól, ha odébb kell tenni az egeret.

    Mondjuk az Origin X-ben nekem nem tetszik a benne lévő Kailh GM 8.0, irritál a keménysége+hangja, előbb utóbb cserélve D2F-01F-ekre. (Még valamelyik MX Revohoz vettem, azóta is lusta voltam beszerelni...)
    Meg a hozzá használt műanyagtól is olyan érzésem van, mintha egy tejfölösdobozt simogatnék.
    (DA V2 Pronak sokkal jobb az anyaghasználata, textúrája!)

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák