Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz bepken #89303 üzenetére

    Azt szerintem nem igazán akarod palmozni. A cserélhető tenyértámasz azért van, mert az, amelyiknek a középvonalnál van a legmagasabb pontja, inkább fingertiphez való, az meg, aminek el van tolva a far irányába, claw griphez. A kábel kivételével (elég merev paracordnak) amúgy nagyon korrekt és sokrétű konstrukció, csak szerintem nem ideális 20 cm/palmhoz.

    Inkább még egy kicsit tegyél hozzá, és Pulsar Xlite. Pixelben 18 pénz, ér minden forintot. PAW 3370, Kailh GM 8.0 kapcsolók, nem rossz oldalgombok, jó görgő, jó teflon, jó kábel, össze is van rakva, könnyebben tisztítható, mint a többi lukacsos, egyáltalán nem kicsi és ~50-51 gramm, ami ehhez a mérethez elég durva. Meg 5 MB-os, full basic standalone driver. <3 Jó 15 évig full szimmetrikusba nyomtam állandónak (Logi MX300, Razer Salmosa, WMO 1.1a és Ninox Auora volt, amiket a legtovább használtam, különösen az utolsót, azt 5 évig, abszolút favorit forma a G305; 20,5 x 10,2 cm-es kéz, finom korrekcióknál fingertipbe átfolyó pincer claw grip), de mióta ez megvan, nem nagyon akarózott kihúzni – ami meg is lepett.

    Kényelmesen tudom rajta pihentetni a kezemet munka közben, pihekönnyű, hibátlan szenzor, puttyogtatáskor meg eléggé stabil, kontrollált érzetet ad, nem olyan pörgős, mint egy Ninox Aurora vagy G-Wolves Hati S.

    Esetleg G-Wolves Skoll, bár az Xlite jóval könnyebb. A Skoll Mini szerintem egy hangyányit pici a komfortos palmhoz (nekem is 20,5 cm-es kezem van + van mindkét egérből, így tapasztalati vélemény), de amúgy real deal. Ugyanez a helyzet az ASUS ROG Kerisszel, pedig az is eléggé bang for the buck, noha nem ~48 gramm, mint egy Skoll Mini.

    Vagy ott van leet.hu-n most az Xtrfy M4 14 pénzre leakciózva, ami ajándék kategória, de lehet, hogy az is egy picit kicsi lenne neked full relaxed palmhoz.

    tl;dr: Szerintem a Pulsar, de azért a többit is nézd meg.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák