Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Peace #84415 üzenetére

    Akkor a best tipp ever:

    Oké, ez eddig kb. 1000 forintos anyagköltség. Mármint egy új japán Alps encoderről és két japán Omron D2F-01F kapcsolóról beszélünk (ha az egyik klikk kap új switch-et, akkor a másik is).

    Ha már itt tartasz, dob(at)hatsz rá egy parakábelt is, még durván egy egres. Aztán veszel rá Hyperglide MX-2/HG-G1 talpakat nevetséges összegért (megint egy egres, de érdemes akkor már 2 csomagot venni, és akkor évekig az egyik legjobb teflonod van az alján hatos installációval; eredetileg az MX300-hoz/G1-hez "való", de láthatod, hogy a méreténél és formájánál fogva gyakorlatilag bármire felapplikálható), és cirka 3000 + postából jobb mikrokapcsolóid, görgőd, kábeled és (valszeg.) talpaid vannak, mint valaha is voltak. Szó szerint.

    Az meg megint más kérdés, hogy ha valóban 15 évet végigszolgált (gondolom a V1), akkor az a minimum, hogy ez a fajta törődés egy ideje már kijárna neki. :))

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák