Új hozzászólás Aktív témák

  • Vanir

    veterán

    válasz csaba1203 #76430 üzenetére

    Igaz, a R110-be sikerült betenni egy kókány, kőkemény TTC-t, a DA Essential-ba meg az egyik leggagyibb D2FC-F-7N-t, amit lehet. Ha kibír neked 3 évet hiba nélkül, akkor benne vagy a szerencsés 1%-ban, azt garantálom neked. :)

    Beguglizod az egér típusát, mögé rakod, hogy double click issue, és ugyanúgy sokszáz találat lesz, bármelyik egérről legyen szó... Ez nem gyártó függő. Az, hogy egykét egér esetlegesen jobban sikeredik, az más tészta, de akkora a szórás, hogy egyszerűen nem lehet ez alapján ajánlani.

    Általában a dupla klikkelés olyan egereknél kevésbé jön ki, ahol Huano, meg kemény TTC, meg még keményebb Kailh kapcsolókat használnak, a keményebb kattintásnál kisebb az elektronikai zaj, tehát könnyebb pontosan debounceoltatni. Ezért nem annyira jellemző a Zowie-kra, meg főleg az R100-R110 vonalra ez a hiba, mert brutál keménységű kapcsolóik vannak. A DeathAdderek ezzel szemben már a skála másik végén vannak, és ott is rengeteg ilyen gond volt már szinte a kezdetektől, de a 2013-as kiadás óta tuti. A Tescos, Media Marktos hulladék noname egerekbe belepakolják a legszarabb kapcsolókat, amiknek egyetlen előnye, hogy olyan rézrugó van benne, amit kőbaltával faragtak, és legalább 100 gf erő kell a lenyomásukhoz. Máris nehezebben fog kijönni rajta a hiba a fw oldalról (az más kérdés, hogy két hónap után használhatatlan lesz az egész konstrukció).

    Én megértem, hogy a ti szemszögetekből ez tökre nem jön le elsőre, de higgyétek el, hogy kicsit több tapasztalatunk/tom van ezekkel a dolgokkal, mint nektek.

    Aztán részemről ennyi a téma, felőlem azt vesz bárki, amit csak szeretne.
    Btw 500 Ft egy szett mikrokapcsoló, azt meg nem hiszem el, hogy kiterjesztett ismerősi körben ne lenne valaki, aki egy kapcsolócserét ne tudna megoldani két sörért cserébe. De ha nem, akkor be lehet írni az egér probléma topikba, meg fel lehet adni egy Hardveraprós hirdetést, hogy ilyen szolgáltatást keresel, és max egy héten belül megoldódik a dolog...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák