Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    válasz mobal #75230 üzenetére

    Én úgy gondolom, hogy manapság már a komolyabb játékos egerek (a tesztelt egerek kb. 98%-a), már rendes szenzorral van szerelve, itt már az implementációval sem szokott gond lenni. Tudom, hogy volt kivétel, de mégsem az a szabály.
    Az olcsóbb egereknél/gyengébb szenzoroknál van némi bizonytalanság, azt elismerem.

    Amikor egeret nézek, én már csak azt nézem, hogy milyen szenzor van benne (3310 és a 3360 valamint az iterációi), az nekem már elég infó, ebből 99%-ra biztos vagyok benne, hogy nem lesz gond a szenzor teljesítményével.

    Így aztán az a fontos, hogy milyen a formája, anyaghasználata, gombok stb. ez meg kiderül akár az ő videóiból is.

    Más.
    Ha már itt vagyok, írjam, hogy mi van a Finalmouse Air58 egeremmel? Tudom, hogy Vanir-nál csak olaj a tűzre.. :DD

    Najó, úgysem bírom ki.. :D szóval mikor megkaptam meglepődtem, hogy mennyire merev és egyben van a cucc, meg sem moccant sehol, atom biztos volt. Aztán pár hét után elkezdett mozogni az az oldala, ahol a hüvelyk ujjam van, nem nagyon, de egy kicsit flex-el, egy picit hallható is. Talán egy mm az egész mozgás, igazából játék közben nem is jelentkezik, csak ha direkt csinálom, de ugye a tudat..
    A múlt héten gondoltam írok a FM supportnak, hogy hát mi van, hátha küldenek egy másik példányt, anélkül, hogy ettől meg kéne váljak. Erre mi volt a válasz?
    "Slight flex around the mouse is absolutely normal. These units are made with extremely lightweight and malleable materials in order to create the 58 gram weight we achieved.

    However, if this is bothering you we recommend proceeding with a return through Maxgaming. "

    'nyádat. :D

    Azért hozzá tenném, hogy a legjobb egerem idáig, nagyon jó a forma, a gombok, a kábel, minden. A súlya meg hát magáért beszél. Első nem is volt olyan durván könnyű mint amire számítottam, de akkor éreztem igazán, mikor utána játszottam kicsit a G403-al. Többet nem akarok nehezebb egeret.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák