Új hozzászólás Aktív témák

  • lEninpApA

    csendes tag

    Sziasztok!

    Call of Duty Black Ops 4 gamehez illetve további fps játékokhoz keresnék egeret.

    Tenyérméreteim: 17/10
    Fogás: Claw
    Keretem az nagyon max 15k lenne rá , bár ha 10k körül lenne valami az jobb lenne

    Jelenleg rendelkezem egy Newmen G302 egérrel , de olyan érzésem van , hogy ez nem az igazi valamint ugye a benne levő súly miatt is furcsa kicsit fps játékoknál . Szenzorilag tökéletes . Ettől egy kicsit talán kisebb kellene , valamint a gumirozott oldal v felső rész is kényelmesebb lenne. Oldalgombok is kellenének .
    Régen volt egy Microsoft Sidewinder X3 egerem , na az fogásra maga a tökély volt , más kérdés , hogy a lézer szenzora nem volt valami pontos , és ugye nem volt ez se gumirozott de fogásra pöpec volt.

    Nézegettem a piacon és az alábbi lehetőségek merültek fel :

    Logitech g102/g203
    Logitech g300s
    Roccat Kone Pure SE
    Corsair Harpoon ( ez az egér baromira tetszik , de azt irtátok róla , hogy rossz valamiért )
    Zowie EC2-A ( kicsit túlmegy a kereten )

    Eddig egész életemben szimmetrikus egereket használtam , ezeket a furcsa kialakitású egereket mindig kerültem , ezért lenne parás a Roccat és Zowie ebből a kis listából.
    Anno egy mezei Logitech optikai egérrel kezdtem a COD1-et , ami hasonlit a mostani g102 kialakitásra , viszont nagyon elfáradt tőle a kezem arra tisztán emlékszem.

    Azóta ezek az egerek fordultak meg nálam:

    Microsoft Laser 6000 ( ez elég sokáig volt , de csúszós volt mint állat és ahhoz képest,hogy lézeres volt nem volt vele gondom szenzorilag )
    Microsoft Siderwinder x3 ( legkényelmesebb egér amit kézbe vettem )
    Cooler Master Storm Recon ( ezt nem tudom anno miért vettem , egy Razer Taipan ellenében nyert akkor a keret miatt , most muterom használja )
    Steelseries Rival 100
    Newmen G302

    Továbbá berendeltem egy HP Omen Steelseries egérpadot , 3k-ért elég jó vételnek tűnt ( régen használtam Steelseries mini QCK+-t és eléggé jó volt ) , most Zalman ZM-GP2-t használok , szóval agyaltam azon is , hogy egy Steelseries egér kéne hozzá , egy Rival 100 volt is nálam egy hétig , a kapcsolói baromi kényelmesek voltak , de a görgője borzalom volt .

    Szóval ha össze kéne rakni egy megfelelő egeret ezek lennének a szempontok:
    -Max 15k ár
    -Könnyű ( kb 80-90g )
    -Jó szenzor
    -Legyenek oldalgombok és gumirozott a csuszásmentesség miatt
    -Szimmetrikus preferált

    Ha esetleg szóba jöhet még valami a fentieken kivül ami ajánlott szivesen meghallgatom , aztán valahogy majd eldöntöm :) Sajnos vidéki vagyok és itt nincs tapogatási lehetőség.

    Köszi előre is a válaszokat ! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák