Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben92

    őstag

    válasz bombibmw #71397 üzenetére

    Nekem van G502 és G602 is és rendszeresen használom mindkettőt, szóval "összehasonlítási alapom" akad, viszont csak felhasználói szintről.

    Nagy kezem van, konkrétan a G502 nekem kicsi is, és még az "épphogy kategória", a G602 viszont a legkényelmesebb egér amit valaha fogtam. Viszont nehéz... nagyon... Engem nem zavar, én nem játszok egyikkel sem, csak böngészésre és napi dolgokra használom, de játéknál lehetséges, hogy zavaró lesz.

    dobragab-nál volt teszten a G602 (konkrétan az enyém), szenzora nem volt rossz éppen ha jól emlékszem, leginkább a súlya volt a baj amit emlékeim szerint "féltégla" jelzővel illetett. Annyi, hogy ez volt az első értelmes wireless egér ami bekerült az ajánlóba és ez még csak megközelíti a vezetékeseket teljesítményben de nem ugyanazt a szintet hozza. Azóta sokat javultak a (Logi) wirelessek, mérések alapján némelyikről meg se mondanád, hogy nem vezetékes, ezen még látszik azért. De ha nem hardcore játékról van szó, nem fogof észrevenni. Szerintem a mai napig egy rohadt jó egér, ha fontos a fogás és nem izgat, hogy 1 helyett 1,5ms az input lag.

    Bár ahogy néztem nálad a forma annyira nem szempont. :B

    Én speciel sokkal jobban szeretem a G602-t a G502-nél, mondjuk ehhez hozzá jön az is amellett, hogy fényévekkel kényelmesebb, hogy a G502 nagy fícsöre engem inkább irritál kicsit. :U

    If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Új hozzászólás Aktív témák