Új hozzászólás Aktív témák

  • Champipi

    senior tag

    Razer DeathAdder-en ha valaki gondolkozik, leírom okulásért tavalyi sztorim. Amazon.com-on árulták 40 USD áron, de nem a Razer, hanem egy viszonteladó. Máshol 50-70 USD volt. Há mondom okos leszek, lekérem az eladótól a Serial-t és megkérdem a Razer-t, eredeti-e. Erről megvan az email váltásom:

    Razer Supportnak írom:
    "SN PM1027001506666
    RZ01-00151400
    Is that any valid?
    Bought on amazon."

    Válaszuk:
    "Thank you for getting back to us with the information requested. I have cross checked the product information in our system and I'm happy to tell you that the unit you have right now is a legit Razer Mouse."

    Aztán szépen meg is hozta ismerős, de valahogy istenverte gagyi kidolgozása volt, gyanús volt. Utána jött, hogy a Razer szoftvere nem ismerte fel és regisztrálni sem tudtam.

    Ekkor elkezdtem itt hirdetni, és megadtam a Serial Numbert, korrekt eladóhoz méltóan. Egy másik fórumos szúrta ki, hogy bár a Serial Number ugyebár globálisan egyedi kéne legen, de hogy-hogynem tele az internet az én serial-ommal.

    Na szóval hamisat vettem. És mindezt a kapitalizmus egyik szimbólumának számító Amazon-on. WTF? :W

    Eladó először azt akarta, küldjem vissza, mondtam lófast, örüljön, hogy nem jelentem fel, úgyhogy nagy nehezen visszaadták az árát. De a lényeg: Razer Support eredetinek hazudta, majd kiderült hamis.

    Google-be üssétek be: PM1027001506666

    Itt van pár fotó róla (alkatrésznek ha kell vkinek írjon):


    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák