-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
G302 10 799 Ft a Medianal.
• Honor Magic5 Pro •
-
Vanir
veterán
Az egérre rá van az S/N alapján.
-FreaK-: 1631 fölöttit keress.Más: Corsair Harpoon review Zy által. Hát, ez a forma eléggé failnek tűnik... A görgő léptékei egybefolynak. A 3320 meg 3320, a PCS nem túl magas, bár nem kéne, hogy gondot okozzon 50 cm / 360 alatt.
De legalább nem lötyög sem a szenzorlencse, sem a görgő.[ Szerkesztve ]
-
Champipi
aktív tag
-
micafighter
nagyúr
válasz MaTpr0F #57296 üzenetére
Ez most nekem is jol jött Szerinted egy uj és gyári állapotu (nem akarom lecsiszolni ha nem muszáj) kana i-cafe-re tudok festeni a FOSCO-val? Annak is kb 1hét száradás kell?
Más: ha valaki gondolkodik az akciós G403 vásárlásán de nem biztos benne még az irjon privátot
[ Szerkesztve ]
-
MaTpr0F
senior tag
válasz micafighter #57310 üzenetére
FOSCO azt hiszem 48 óra.
Végül is le lehet fújni, csak azért érdemes a finom csiszolás, hogy legyen mibe megkapaszkodni a festéknek. -
kemotox
addikt
válasz micafighter #57310 üzenetére
Ú de kár, hogy nem Pösti vagy, vehettünk vóna egy palackot közösbe, meg nyomathattuk volna a hétvégi festékfújdosós matinét..
-
Wayne
aktív tag
Lehetőségem lenne egy Zowie fk2-re szert tenni. Kis keresgélés után láttam, hogy 3 féle kiadás létezik belőle (sárga, fehér, piros logos). Amit találtam: az előbbi kettő görgője 24, az utóbbié 16 lépésben fordul körbe (amiért sokan reklamáltak), illetve clickek között van pár ms differencia. Van itt valaki, aki jobban beleásta magát a témába, esetleg tesztelte is őket. Valaki azt is írta, hogy más az anyaghasználat is... melyik jobb, rosszabb, nem tudom. Egyébként egy pirosat tudnék most jó áron venni...
-
Martzi
csendes tag
Sziasztok!
1. keret: <10-14k
2. inkább új
3. laptophoz kell, képszerkesztésre főként
4. átmenet az ujjbegyes és karmos közt, de inkább ujjbegy (és jobbkezes)
5. -
6. hüvelykujjnál legyen előre-vissza gomb, vezeték nélküli legyen illetve inkább elemes mint akksis de ez nem kizáró ok.Nagyon köszi
-
Helsing
aktív tag
válasz micafighter #57274 üzenetére
Gigabyte M6580
-
Helsing
aktív tag
Logi G Pro most 22.500Ft a MM-ban. Ennyiért megéri megvenni?
Vagy inkább ebay-ről G102-t? Mondjuk tőle: [link]Az utóbbi fele annyiba kerül, de a gariztatás elég problémás lehet. Arról nem is szólva ha a posta lenyúlja az egeret.
[ Szerkesztve ]
-
MaTpr0F
senior tag
válasz Helsing #57318 üzenetére
"Arról nem is szólva ha a posta lenyúlja az egeret."
Tipikus kezdő ebay-es hozzáállás (nem sértésből mondom ).
Ha nem kapsz csomagot, egyszerűen nyitsz egy case-t ebayen, hogy nem jött meg és refundot kérsz. Pénz meg érkezik is vissza. Buyer Protection.Gariztatás sem gond, ha dobozosat veszel. Bár a legtöbb bulk pack ebayen, ami bubis fóliát jelent.
Mondjuk az MM-ban az áthúzott "eredeti" árakon csak pislogok.
Logitól rendelve 22e postával a g403 pl. Ezek meg annyiért adják mint a wirelesst a Logi shop.G Pro viszont olcsóbb.
Én amúgy a G102-t venném. De ha fontos, hogy az elérhető legjobb szenzor legyen benne, akkor G Pro.
[ Szerkesztve ]
-
MaTpr0F
senior tag
válasz Helsing #57321 üzenetére
Szerintem ugyan azt a készülékházat használják mint ami a G Pro.
Kábele nem szövetelt, illetve nem Pixart a szenzora. Gondolom ez, meg a tény, hogy a G102 ázsiai piacra készült (egyelőre) okozza az árdifit.
Gigabytehoz képest mondjuk ég és föld lenne.kemotox: De van rugós klikk. És van belső memória is XD
[ Szerkesztve ]
-
Helsing
aktív tag
Na, megrendeltem a G102-t. Majd véleményezem ha már kipróbáltam.
-
Grafirka
őstag
Mionix avoir 7000 egeret hasznalok nehany napja mouspad nelkul. Tokeletesen mukodott semmi panasz nem volt ra.A delutan kiprobaltam mouspaddal amivel ugyancsak minden rendben voit de ugy ereztem hogy inkabb az asztallap marad, mert kenyelmesebbnek tunik.
Mikor ismet az asztallapra helyeztem egyszeruen hasznalhatalanna valt. Szaggat , megakad , stb . Ez mitol lehet? Normalis az optikai egereknel, hogy szin / textura valtaskor ilyen furcsan viselkednek ? -
Nemt0m12
tag
Sziasztok.
Egér vásárláson gondolkozok.
A jelenlegi kiszemeltem egy Corsair M65.
Kérdésem 20k ig bezárólag milyen egeret érdemes venni, illetve a jelenlegi kiszemelt egér is ajánlott darab ?
Előre is köszönöm. -
Fr3eWar
őstag
válasz Nemt0m12 #57331 üzenetére
Lap teteje első link, legalább azt tessék megnézni.
De elárulom most titokban, hogy nincs benne.
Ajánláshoz meg:
Mire használod (ha játék akkor milyen típus túlnyomó részt)?
Mekkora a kezed hossz/szélesség?
Milyen fogás típust preferálsz?
Ár legalább van, abba a keretbe sokminden belefér.
Illetve mennyire sürgős? Ma a médiában van pár akciós logi, jöbő pénteken lehet hogy az eMAGnál lehet kifogni valamit jó áron. -
ChuckyCheese
tag
Szevasztok!
Szeretnék egy új rágcsálót venni. Most egy A4tech X710-em van. Nagyon jó kis egér, de gondoltam próbálok még tovább lépni, átkerül egy másik gépemre. Ezért kellene helyette valami jó.
Néztem a Steelseries Rival 100-at. Jókat írnak róla, de azért egy tesztben időben észrevettem egy hibáját. Sajnos nem lehet beállítani hogy mekkore emelésnél érzékeljen.. Engem kifejezetten idegesít, amikor egy egér előbb elindul mint hogy földet érne. Ez az A4Tech-nél nem gond. Van rajta egy kapcsoló, ami ez ellen van. Nehezen tudnék máshoz szokni ezek után..
(Viszont a Steelseries oldalról rendelve kb annyi, mint itt a boltokban, és elvileg adnak hozzá ajándék egérpadot is.)A másik amit néztem az a Logitech G300S. Na erről nem tudom mit gondoljak. Van jó pár extra gomb rajta. De ezen kívül sok infóm nincs róla.
Amit néztem még:
-Asus Cerberus
-A4Tech Bloody V7mEgyelőre ennyit találtam.
Ha tudtok róluk valamit, annak örülök.Sokan vagyunk, de nem kevesen! - k@bdb3t3pötch
-
ChuckyCheese
tag
Hali megint. Látom nem lesz válasz. Azért még egyet kérdezek, hátha..
A Ninox Aurora mennyire jó? Úgy tudom ajánlott.-Én inkább fingertip-es vagyok. Úgy látom ugyanaz a forma, mint a mostani A4Tech-em.
-500 dpi-nél is szoktam nagyobbat is használni.
-A tenyerem aljától középső ujj végéig kb. 18cmTetszik és érdekelne van-e vajon valami hátránya.
Na meg hogy megér-e szállítással együtt 9500-10000-et?Köszi, ha valaki elolvassa.
[ Szerkesztve ]
Sokan vagyunk, de nem kevesen! - k@bdb3t3pötch
-
FireKeeper
nagyúr
válasz ChuckyCheese #57334 üzenetére
hali megint!
összefoglalót olvasd át, ott sok infót megtalálsz, milyen szempontok alapján kérdezz, valamint van ajánlott egér lista is.
amúgy az sem mindegy h milyen x710-ed van, lehet nem olyan szutyok mint hinnéd.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
ChuckyCheese
tag
válasz FireKeeper #57335 üzenetére
Pedig a másodikban leírtam a szempontokat. Igen, olvastam az összefoglalót. De a listában csomó olyan van, ami nem kapható már. Vagy éppen másfélszer annyi mint aminek írva van.
Ezért próbáltam kérdezni. De akkor bocsi..
Nem mondtam hogy szutyok. (X710BH) Csak 2 géphez nem akarok 1 egeret dugdosni állandóan.
Ezért kellene még egy jó fajta.
Egyébként annak Omron kapcsolói vannak, ezért még működnek. Mással sincs igazán gond. De kell még egy na..[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
válasz ChuckyCheese #57336 üzenetére
Értő olvasás megvan? Plusz a listában a színkódokat sikerült értelmezni? Omron ≠ Omron Japan
Egyébként meg bocs, hogy hajnalban nincs fent senki.
Aurora pont rossz alacsony LOD-ra.
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
ChuckyCheese
tag
válasz jaffa 2843 #57337 üzenetére
Na. Így hogy nem mobilon olvasom, már érthető a táblázat. Így már lejött hogy a színt kell nézni..
Este 10 nem volt még hajnalban..elvileg.. na mindegy.. akkor elnézést kérek.
Na de akkor hogy mindenki elégedett legyen, íme:
1. Mennyi a keret? - 15.000. 20.000-ig csak nagyon indokolt esetben mennék el.
2. Használtpiac, és / vagy eBay? Lehetőség szerint új kellene. És nem nagyon szeretnék 1 hónapot várni rá. Minél előbb kellene.
3. Mire használnád az egeret? Minden. Játék is. FPS is. Photoshop is.
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van? fingertip, 18/9 kb.
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 600dpi a minimum. De váltani szoktam feljebb is, mert van amiben jól jön. De nagyon fenn már nem muszáj hajszálpontosnak lennie.
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) Jó ha van oldalt legalább 2 gomb. Már nagyon megszoktam a mostanin.A gyártó 8.000.000 klikket írt a x710 kapcsolóira. Abból gondoltam, hogy jó fajta. Már legalább 5-6 éve megvan, és egy köhintése nem volt. Azt a 8 milliót szerintem már simán megközelítettem, amennyit használtam.. Persze egyszer ennek is vége lesz sajnos..
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Szeretnék egy hasonló formájú egeret mint a Logi g400. A G402-es nem jött be mert alacsonyabb. Kényelmetlen. A G400-nál melyik egerek nagyobbak? Azok lehet kényelmesebbek. Nem tenyérből használom az egeret de nem is újjal. Kicsit olyan kettő között.
-
jaffa 2843
Ármester
válasz ChuckyCheese #57338 üzenetére
----------20ezer alatt----------
Zowie ZA13
Logitech G303-----------15ezer alatt----------
Logitech G302
Steelseries Rival 100
GENIUS Maurus Land Series 2(#57340) SP!T
G502 messze van az MX518 formától. Simán claw grip egér, a G402 nagyobb, mint a G502.
[ Szerkesztve ]
-
MaTpr0F
senior tag
válasz jaffa 2843 #57341 üzenetére
Leginkább a G403 az ami hasonlít a G400 formájára.
-
micafighter
nagyúr
válasz ChuckyCheese #57338 üzenetére
Fórum etikett. Ez nem 0/24 ügyfélszolgálat, itt senki nem kap pénzt azért hogy segít másoknak, mindenki a saját szabadidejéből áldoz arra hogy segítsen a másiknak. Az adott fórumtól függően lehet hogy napokig nem kapsz választ. Tartsd tiszteletben mások szabadidejét és ne legyél türelmetlen. Ha látod hogy megy a diskurzus de neked nem válaszoltak napokig és már 30+ hozzászólás is volt azóta, akkor válaszolsz az eredeti hozzászólásodra és megkérdezed tud e valaki segíteni, ne írj be megint egy oldalt mert vissza tud mindenki olvasni, és ha válaszolsz magadnak, 1 kattintás vissza olvasni az eredeti hozzászolásod.
-
ChuckyCheese
tag
-
kokokka
őstag
válasz micafighter #57344 üzenetére
Szép litánia lett....
-
ChuckyCheese
tag
válasz jaffa 2843 #57341 üzenetére
A Rival 100-nál mennyire nagy az LOD? Mert láttam a Steelseries oldalán a programot ami letölthető hozzá. Namost az egyik képen látszik, hogy van LOD beállítás, de viszont volt ahol azt olvastam, hogy nem állítható. Melyik az igaz?
-
jaffa 2843
Ármester
válasz ChuckyCheese #57349 üzenetére
Nincs benne, szóval az kiesik, ha ez a célod.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest