Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    Sziasztok!

    A múlt héten rendeltem egy DM1 Pro S-t, ami hétfőn meg is jött, így pár szót írnék róla, hátha érdekel valakit.

    Anyagminőségben nagyon jó, összeszerelés szintén, nem zörög, nem lötyög, masszív, egyben van. A gombok is jók, a minőség érzet nagyon rendben van. A szenzorról sokat ugye nem kell írni (3360), talán a legjobb jelen pillanatban, szerencsére az implementáció sem tűnt rossznak. A kábel nem a leghajlékonyabb, de igazából gondot nem okozott, még az éppen jó kategória. A súlya 88gramm ha jól rémlik, ezzel a legkönnyebbek között van, ezt érezni is rögtön a kézbevételénél.
    A görgője szerintem nagyon jó, az eddigi legjobb amit próbáltam, pedig a G9x-é sem egy rossz darab.
    Egyetlen hátrányt találtam, mégpedig hogy a talpai nem igazán csúszósak, ezért nehezen ment vele a játék mikor kipróbáltam. Aki ilyet szeretne venni, rögtön tervezzen hozzá valami jobb talpat is venni.
    Szoftver nincs, de nekem nem is hiányzik.

    Ezt a HSZ-t, viszont már az utódjával írom, ami egy Zowie EC1-A :) hogy miért lett ilyen hamar utód? Nos, az egér tényleg nagyon szuper volt, de a mérete sajnos kicsi volt az én kezemnek (20cm hosszú,10cm széles, összetartott ujjakkal), ez már az első kézbevételkor kiderült. 2-3 órát azért még játszottam vele, de nekem sajnos kicsi. Igazából a magasságával van a bajom, a hüvelyk ujjam nem fért el rendesen az oldalgombok alatt, a másik oldalon is leértek az ujjaim az egérpadra.

    Még aznap este vissza is raktam a dobozba és új egér után kezdtem nézelődni, meg is találtam az aprón egy pár hetes EC1-A személyében, amit előbb próbáltam ki gyorsan játék alatt. Na ez már épp, hogy jó méretben, pedig attól féltem, hogy nagy lesz. A formája nem pont a kedvencem, inkább a szimmetrikus formákat kedvelem, de FK-t nem akartam az oldal gombok miatt, meg mert féltem, hogy szintén lapos lenne. Ennek sokkal jobbak a talpai, rögtön használható volt a szövet padon. A görgője viszont nem az igazi, kicsit furcsa hangot hallat a DM1-hez képest, de majd megszokom.

    A tanulságot levontam, nem szabad kipróbálás nélkül egeret venni, mert lehet benne a világ legjobb szenzora, ha a formája nem fekszik. Persze azért erre számítottam kicsit még a vásárlás előtt :)

Új hozzászólás Aktív témák