Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    válasz jaffa 2843 #32765 üzenetére

    Sok minden múlik azon, hogy mennyire kézreálló a dolog. Fasza egy jó szenzorral megáldott egér, ha csak egyujjas kesztűben lehet normálisan rámarkolni.
    Nekem elég nagy egér kell, vagy olyan, ami tényleg kézre áll. Eddig használtam 5 éven át egy Gigabyte M6800-as és meg voltam vele elégedve. Kézre állt, jó is volt, míg ki nem nyírtam. Úgy gondoltam, hogy akkor nosza, vegyünk másikat. Megelégednék én ugyanolyannal is, de úgy gondoltam, hogy akkor már tudjon többet egy kicsivel.

    Én úgy gondolom, hogy az általam említett két egér magasan rá ver a GB M6800-asra. Ebből következőleg - mivel a régi is megfelelő volt - szerintem nem lehet rájuk mondani, hogy "szar". Legalábbis azt nem hiszem, hogy "szarabb, mint a régi", tehát nekem megfelel.

    Tehát itt már csak az a kérdés, hogy akkor melyiket a kettő közül.

    Azon pedig tényleg kár vitatkozni, hogy ez egy szakmai topic, mivel a topic címe "Milyen egeret válasszak?", tehát úgy gondoltam, hogy itt fel lehet tenni a kérdést, mert valószínűleg nem azért fognak elküldeni a p.csába, hogy "hogyan lehet ilyen szar egeret választani, amikor 1ms-al lassabban kommunikál a géppel." Persze tudom, hogy van némi mélyvizes beütés, hiszen ez kiderül a téma összefoglalóból is. De a kínálat is folyamatosan változik. Nyílván nehéz lenne olyan egeret ajánlani, amilt még mindenki csak képen látott.

    Nekem az volt a kérdés, hogy a kettő közül melyiket, vagy ajánlás esetleg hasonló kialakítással/tudással hasonló árfekvésben.

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák