Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Fr3eWar #30708 üzenetére

    Nehéz a smoothing-ot normálisan leírni. Olyan, mintha az m_filter 1+ lenne; finoman korrigálja azt is, amit nem kéne. Gyakorlatilag mindent. Szerintem baromira indirekt érzés. Ehhez hasonlót egy Kinzu v2-vel éreztem és ne tudd meg, hányszor akartam úgy igggazán a falhoz vágni. Olyan, mintha nem lenne "crisp" feeling, minden csak vánszorogna az akaratod után. Egyedüli gátló tényező az volt, hogy tudtam, hogy eladható (ami már be is következett; 4,5 ezer + oldschool "rugó-kábeles" (hogy híjják ezt?) jack-hosszabítóra) és mezei user elégedett lesz vele. Ami tény, mert a srác azóta is megelégedéssel használja, így tulajdonképpen mindenki jól járt.
    DA-nál elvileg egy FW-frissítés némelyest javít a dolgon, de meh.
    A Synapse meg Synapse. Online driver (amit hiába törölhetsz utána, egyszer biztos online megy), ami a kezdeti spyware frázisból csak a szükségtelen rossz kategóriába ment át.

    Nézz Black Edition-t vagy Zowie EC1-et / EC2 eVo-t. Vagy ugye MS IME 3.0-t, az elpusztíthatatlant, amiről mindenki koppintotta a formát.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák