Új hozzászólás Aktív témák

• szacsee

nagyúr

Sziasztok!
    Elolvastam az első hsz-t jó fórumozóhoz méltóan, de nekem kínai az egész. Nem gammer egér kell!!
    Logitech Unifying kompatibilis egeret keresek. Kritériumok:
    - lehetőleg mindenféle felületen jól érzékelje a mozgásokat (asztallap, szőnyeg, szövet, kanapé stb... üvegen nem lesz használva)
    - általános felhasználásra lesz, trackballt nézegettem, de mivel időnként karbantartást igényel és ősök nem biztos, hogy megszoknák így letettem róla
    - lehetőleg nagyobb méretű legyen
    - szeretném minél olcsóbban megúszni, mivel szerintem a fenti extrák nem mondhatók különlegesnek, de én 10k alatt nem láttam alkalmas rágcsálót.

MS Wireless Optical Mouse szintű egér kellene gyakorlatilag Logitech köntösben Unifying vevővel.
    MS egerem vevője kicsit batár kategória és már rosszalkodik a gombja, viszont eddig majdnem minden felületen jól lekövette a mozgást, elég nagy ahhoz, hogy érezzem a tenyerem alatt, hogy van alatta valami és általános célú műveletekre megfelel. Ha oldalirányú görgetést is tud az ajánlott egér, az + extra pont lenne számomra.
    Jelenleg MK520 bill-egér kombót nyúzok és az egér eddig sem az asztalomon (mdf lap élfóliázva), sem más felületen nem mozgott megfelelően, így egy ősrégi egérpadot kellett előkotornom, hogy használni tudjam... (ednet XXL ProGamer ) valami ócska és műanyag felülete van, de legalább ezen tudom kezelni.
    Köszönöm a válaszokat előre is!! :R

Új hozzászólás Aktív témák