Új hozzászólás Aktív témák

  • Prison85

    senior tag

    válasz TIT #22672 üzenetére

    Ugyan Corsair -t nem használtam, de némiképp hozzá tudnék szólni a korábban elhangzottakhoz.

    Gondolom ilyen kaliberű egeret te is játékhoz keresel. Talán ugyanarra, mint laikus felhasználó. Razer Imperatorom volt több, mint két évig, de a mikrokapcsoló és a kábel felmondta a szolgálatot. Benéztem ide és átböngészve az ajánlott egerek listáját, továbbá segítséget kérve egy Taipan "überbrutálgémerhárdkórikszpenszív" HELYETT végül egy DAbe -t választottam a már "rég elavult" szenzorral. Játékban a pontosságom lényegesen megnőtt, nincs random gyorsulás és mindig ott van a kurzor/célkereszt, ahova azt mozdítom. Bármennyire szerettem az Imperatort rá kellett jönnöm, hogy az öregebb (és olcsóbb) DA lényegesen pontosabb. 2 dolog, amiben nekem jobban feküdt az korábbi: jobb ergonómia és alacsonyabb LOD. Minden másban (anyagfelhasználás, pontosság, megbízhatóság) jobb a DA, bármennyire is öreg modell.

    Más, de kapcsolódik: VGA vásárlás előtt állok, és most ajándékoznak mindenkinek, aki 660TI -t vesz egy-egy SAVU-t, amire kíváncsi vagyok - ezt némi iróniával/cinizmussal jelentem ki. Az új kiszemeltem a Kana, ami szintén ott van az ajánlott egerek listáján, csúszásmentes a felülete (fekete) és kisebb méretű, mint a DA. Főként utóbbi miatt gondolkodom a cserén. Az igazi befutó nálam, az Abyssus lenne, ha lenne két oldalsó gombja, amit be lehetne állítani a DPI váltásra illetve, ha nem lenne fényes a felülete.

    Egy szó, mint száz: attól, hogy valami régebbi konstrukció és nem kerül 20+ ezer erős Forintba, még nem biztos, hogy egy kalap sz@r... Nem hinném, hogy ebben a topikban helyeselnek bármelyik rágcsálóra, amiben nem 100% -ig biztosak

    (#22673) jaffa 2843: de legalább követi az új fekete/zöld design -t :U

    [ Szerkesztve ]

    BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

Új hozzászólás Aktív témák