Új hozzászólás Aktív témák

  • sampe

    aktív tag

    Sziasztok!

    Mai nap elégett az X710-BH típusú egerem. (3 éves volt, egyszer csak jönni kezdett a szaga, előtte pedig droppolt USB-ről többször is)

    A segítségeteket kérném, nagyjából végigpörgettem az ajánlott egerek listáját.

    A kérdésem az lenne, hogy ezeken az egereken felül, tudnátok-e ajánlani nekem, 10 ezer ft környékén (kicsit több az már nem számít de ha olcsóbb az sem baj) minőségi, jó, megbízható egeret?

    Nekem a Razer-ek drágák, a megtekintett Logitech-ek nem tetszenek (túl sok gomb, G300, G400)
    Vagy épp nem lehet már őket kapni kis Hazánkban.

    Leginkább a lassabb, precízebb, lassabb mozgásokhoz vagyok játék közben szokva, jelenleg egy Goliatus control padom van. Netezés közben jó ha van elég dpi- tehát ott mindig váltom a sebességet.

    Játszani általában BF3, CS:GO (FPS) és WoT (mmo) val játszom, de legfőképp fps.

    A tenyerem mérete átlagosnak mondható úgy vélem, az egértartásom pedig olyan, hogy nem tenyerelek rá az egérre, és inkább csuklóból mozgatom (nem tudom mi erre a szakkifejezés, de valahol olvastam :B )

    Gombok terén annyi "igényem" lenne, hogy szeretném ha állítható lenne a dpi, illetve hogy a hüvelykujjnál lenne 2 oldalsó gomb, arra az esetre, ha játék közben zenét szeretnék váltani.

    Nagyjából így ennyi lenne azt hiszem. :)

    Előre is köszönöm az ajánlatokat!

    Tisztelettel: :R
    Sampe

    Szerk.: A klikkeléseknél szeretem érezni, és hallani is mikor lenyomom a gombot. :)

    [ Szerkesztve ]

    "A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

Új hozzászólás Aktív témák