Új hozzászólás Aktív témák

  • denverx-92

    csendes tag

    Sziasztok! Profik segítségére lenne szükségem!Nem nagyon értek a kifejezésekhez és az egerekhez sem ezért kellene a segítség.

    Egérvásárlás előtt állok, FPS játékhoz kellene melyet elég erős szinten űzök(Napi 8-12 Óra).
    Korábban 2011-ből már voltak tapasztalataim: Volt egy Fujitsu-Siemens Mini egér ami jó volt de mai napig nem tudtam megszokni a kis méretét és csak ujjal tudtam irányítani. Volt egy Dyras egér ami katasztrófa volt. Egy Logitech Optical Wheel Mouse ami annyira borzalmas volt , hogy rendesen késett a játékban a reakciója fordtott irányba már alig-alig működött. Ekkor vettem egy No-Name Gamer egeret 5000 Ft-ért picit javult a teljesítményem de nemsokkal. Utána egy Speedlink egerem volt ami gamer volt de hatalmas méretei miatt megszokhatatlan volt, így visszaesett a teljesítményem. Elkezdtem a Razer után kacsintgatni és vettem egy teljesen Új Razer Deathadder V2-es egeret. Hát mondanom se kell hihetetlenül megnőtt a teljesítményem: A korábbi 50 Kill/20D átlagom megnövekedett 70/10-re , korábban nem is gondolotam volna, hogy ennyire jól lehet kezelni és célozni vele szinte gyerekjáték volt a korábban megszerzett átlagom megnövelése. Sajnos nem bírtam magammal elcseréltem egy Steelseries XAI-ra. Semmi extra nem volt az egérben szép volt, jóvolt az átlagom is bírtam tartani , csak a formáját tudtam kicsit nehezebben megszokni. Végül sajnos anyagi nehézségekbe kerültem és el kellett adjam. Vissza a régi egér a teljesítményem visszaesett és úgy döntöttem befejezem a játékot. Most viszont unalmamban 2 év után újra felraktam az FPS játékot. És elég komolyan rákaptam. Most a kínálatomban egy egér van: Egy Leértékelt 990 Ft-os hama egér (200 Dpi) és elég nehézkes vele bármit is csinálni. :W

    Szóval eltelt két év és szeretnék venni egy komoly Gamer egeret FPS játékhoz. Láttam hatalmas kínálat van és nem tudok választani ,tudnátok segíteni? Továbbá egy profi egérpadra is szükségem lenne! A Kettőre együtt van 30.000 Ft-om. Köszönöm szépen! Inkább azoknak a véleménye érdekel akik napi szinten komolyan űzik az FPS játékokat és tapasztalatok is jöhetnek!

    A legtöbb ember bólogat telefonbeszélgetés közben, holott ez színtiszta energiapocsékolás.

Új hozzászólás Aktív témák