Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz izee #19665 üzenetére

    Nem hagyta jóvá, csak néha már fáj olvasni a topikot és inkább nem írok semmit, mert nem szeretnék kitiltást vagy flémhegyeket (itt most nem kifejezetten rád gondolok). Bár nem tudom, hogy ebbe minek kellett belevonni engem is.

    Az első hsz-t olvastam elégszer, tekintve, hogy én írtam, nem kevés időt beleölve. Ezért is borít ki, amikor sorozatosan olyan kérdések kerülnek terítékre, amik feketén-fehéren meg vannak benne válaszolva. Gondolom, te sem kultiválod, ha fölöslegesen melózol valamivel.
    Monitorokról azért nincs benne szó, mert gyakorlati szinten nem sok közük van az egerekhez.

    "Amikor arról van szó, hogy egér 1ms (1000hz) vagy 2ms (500hz), az megfelel a monitor késleltetés értékeknek? Ott is 1ms-2ms a legjobb."

    Már amire. Fotóeditáláshoz, meg hasonló grafikus melókhoz (vagy azokon a felhasználási területeken, ahol fontosak a színek, pl. akár filmezés) még mindig az (5-)8-12-16 ms-es IPS / S-IPS panelek a legjobbak.

    Egér 500 Hz-re, monitor 100 / 120 Hz-re, oszt' csókolom - nem kell a dolgot túlbonyolítani.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák