Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz ADAM1337 #10701 üzenetére

    Ne vedd sértésnek, mert nem annak szánom, de nem létezik, hogy ennyire nem kreatívak az emberek; fel kell ragasztani azt a kábelt és nem fog az égvilágon semmiben akadályozni. Ha hiperigényes akarsz lenni, még csak a filléres szigszalaggal sem kell "vesződni": veszel egy SS / Razer cord holder-t, oszt' annyi. Full igény van. :) Amikor még egy darabban volt a kezem és Quake III Arena DeFRaG-oztam (CPM) és 45 cm-en fordultam 180°-ot sem akadályozott soha a vezeték (pedig elhiheted, hogy ott egy "kicsit" jobban kell rángatni az egeret, mint a manapság divatos CoD-okban) - ahogy most sem gátol semmiben. Ennyire egyszerű a dolog.

    Ha tényleg komoly szinten játszol, egyszerűen nem hiszem el, hogy nem tűnik fel az input lag..

    A helyedben megnézném azt az Microsoft Intellimouse Explorer 3.0-át. Tartós, megbízható, kis súlya is van, +2 gomb és kiváló optika. Kábelre meg szigszalag. :U

    deadelon: Rossz döntés, ellenben a te pénzed. :( Ha kicsit visszább olvasol, meglátod, hogy nagyjából mik az ajánlottak. A CyberSnipa nem az.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák