Új hozzászólás Aktív témák

  • StLui

    veterán

    válasz A Zéé #9567 üzenetére

    Félreértettél valamit, mert nekem nem az volt az elsődleges szempont. Az egy plussz jó dolog volt, mert nem kell vinni a sokkal ocsmányabb képű, merevlemezes DCR-SR30-at is.

    na akkor még egyszer :)

    -Szeretnék egy (kis)nagyságrenddel jobb képeket mint a mostani 9 éves gépemmel
    -Közben rájöttem fotóművész nem akarok lenni
    -Kell a zoom mert messze van a síelő például akit fényképezni akarok stb.
    -Kifejezetten tetszik a GPS, bármilyen mellékesnek is gondoljátok, nyilván nem elsődleges dolog, egy jópofa extra

    Elsőre DSRL, vagy mindenképp cserélhető objektívest szerettem volna, de mindezt átgondolva, és látva mennyire el lehet szállni anyagilag objektív vásárlásokkal, úgy éreztem az én nulla tudásomhoz egyelőre elég lesz a hx9v is, amiben, milyen jó, van klassz video is, és hordhatom a hegyre, vagy bicajozáshoz zsebben is, és nincs objektív csere-bere. Mindenképp tartottam attól, hogy belebonyolódok egy fölösleges pénzköltési sorozatba, pedig az én tudásomhoz semmi értelme. Sajna a nikon 300-at azóta sem kaptam kölcsön, de előbb utóbb meglesz. hx9v-ben a pici szenzor az ami még bizonytalanná tesz, fogalmam sincs a sokkal újabb technika tényleg tud e jobb képet mint a 9 éves fuji-m, ha jól tudom közel hasonló méretű a szenzoruk.
    Canon 1100d-re visszatérve, ez egy olyan ár ha jól gondolom, ami azért elgondolkodtat, de ide igazán csak azért írtam be, hátha valakinek érdekes lehet, nem pedig azért, hogy valaki, végre lehet "valaki", gúnyolódó megjegyzéseket tegyen.

    [ Szerkesztve ]

    Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

Új hozzászólás Aktív témák