Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz meri #64661 üzenetére

    Nem kicsit van túlárazva a felépítéséhez képest. Sehol sem írják, hogy hotswap, így a kapcsolók cserélgetése forrasztást igényelhet.

    mi az eredeti funkciója?
    Macropad, azt állítasz be a gombjaira, amit akarsz és amit a szoftvere támogat, mert arról sincsen semmi információ. Mute/unmute + play/stop, számológép + levelező indítása, stb.

    Személyes véleményem az, hogy switchek tesztelésére egy rendes hotswap billentyűzet a legmegfelelőbb legalább 20-30 kapcsolóval. Egy átlagos switch testerben nem úgy ülnek a kapcsolók, ahogyan a billentyűzetben fognak, nem olyan szögben nyomkodod, ahogyan gépelés közben fogod, és nem olyan módon nyomkodod, ahogyan gépelés közben fogod, és egy mutatóujjal lenyomott kapcsolóból nem fogsz tudni pontos következtetést levonni, hogyan viselkedik majd gépelés közben.

    Lineárisok között érzésre nincsen olyan nagy különbség a reszelős/sima járástól és a rugóerőtől eltekintve, a hangjuk pedig nem jön ki egy ilyenben. Taktilisek között nagy különbségek akadnak, de azt rendes gépelés közben fogod csak megérezni.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák