Új hozzászólás Aktív témák

  • -xXx-

    tag

    Sziasztok!

    Gépet szeretnék venni leginkább játékra és legalább egy VM slice zökkenőmentes működtetésére fejlesztéshez. Egeren és billentyűzeten kívül minden más komponensre szükségem lesz, beleértve a monitort is (22 - 24" méretben). Kezd körvonalazódni bennem a vga és a proci: 4690K (esetleg 4660) és GTX 970, kérlek segítsetek, ha van jobb alternatíva (annyira nem győzött meg az R9 280, 290 de ez lehet butaság) és konkretizálni a jó választást a rengeteg variációból: pl. http://www.argep.hu/trend/GTX9/Gtx-970.html (vagy egyszerűen válasszam a legolcsóbbat?)

    A többi komponenssel nem vagyok annyira naprakész, visszaolvasva talán valamilyen Z97-es alaplapot kellene választanom?
    Memória, táp, ház (nem költenék erre túl sokat) és a többire vannak jó ötletek? Van régi laptopomban Samsung 840 250GB SSD (nem EVO) ami valószínűleg átkerülne az új gépbe és a későbbiekben esetleg bővíteném mással.

    A cél a legjobb ár/érték(=leginkább teljesítmény) arányának elérése lenne. A keret mozogjon ez alapján a lehető legoptimálisabban 300-400 környékén, esetleg több, ha nincs jó opció pl. a monitor miatt.

    Proci húzásra szerintem talán egyelőre nem lesz szükség, de a későbbiekben tervezek vízhűtés kíséretében többet kihozni belőle.

    Várom az ötleteket és hasznos hozzászólásokat, köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák