- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz #98593280 #24346 üzenetére
nem emeltelek vele egy szintre, de hogy jön ide a szleng, vagy a rövidítés? helyesen: 1-gyel, 50-nel, stb... az emberek 90%-a baszik odaírni a '-val/-vel' teljesen hasonult formáját, csak tudnám miért
a cikkeket ki javítja? mert mindig találok benne igen meredek hibákat, és ezeket nem bántásból mondom, de a smiley-któl hajhullást tudnék kapni... vagy illeszd be a PH-s smiley-kat képként, vagy hanyagold, de ez a karakteres megoldás (szerintem) ritka igénytelen, és rondán néz ki
de mindegy, offból elég ennyi mára
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
A 90%-ban ha benne vagyok, az még nekem elmegy. Nem akarok pedáns Nyelvtani guru lenni, sohasem voltam. Viszont én azt gondolom, azért nem egy 12 éves suttyó fészbúkoló tinédzser módjára írok. Legalábbis a "mien" meg "ám" kezdetű mondatok rám nem jellemzőek. Bármennyire is off ez a téma, szerintem nem árt egy kicsit tisztába tenni, még annak dacára is, hogy én is megpróbálok javítani a rossz szokásaimon. Másra is ráférne!
A smiley konkrétan nem érdekel! Aki írt már egy terjedelmesebb, alaposabb cikket, tudja mennyi munka van ezzel. Nincs időm képként smiley-kat insert-álni a szövegbe. Ízlések, szokások különbözőek, vki ettől mászik falra, más mástól, a harmadikat meg egyik sem érdekli...
Egyébként PH-s korrektor javítja a cikkeket, ha éppen nem beteg.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Kb 50K-ból milyen Alaplap-Proci-RAM kombót lehet kapni újonnan, ami a legjobban megéri?
Köszi: RR
═════════════════════════════════════════
-
Nefri
csendes tag
Üdv mindenkinek!
150-170 ezerből szeretnék venni processzor + videokártya + alaplapot játék gép céljából.
Processzorból AMD 8350-re gondoltam, de többen javasolták, hogy inkább Intel i5/7-ös megoldások vmelyikét részesítsem előnyben. Ezzel a kerettel, ti mit ajánlanátok?
Videokártyából pedig Radeon 7950-re gondoltam, de csak mert úgy láttam ez van az összegkeretnek megfelelő árkategóriában, tehát itt sem ragaszkodom semmihez.
Alaplap meg természetesen az előző két választás függvénye, lényeg, hogy kompatibilis legyen és kitudja használni a processzor+VGA kártyát.Memóriát az összegkereten felül vennék bele. Mekkora és milyen márkát javasoltok, ha a fenti konfigurációhoz hasonló színvonalat szeretnék elérni?
Továbbá LC POWER (lc6650) 550W 4A 230V 50Hz tápegységem van, az elegendő-e a fenti konfiguráció működtetéséhez vagy abból is kéne egy újabb? Ha igen mit javasoltok?
Előre is hálásan köszönöm a javaslatokat!
-
veterán
Szia! Inkább írd meg, hogy összesen mennyi pénzed van gépre, milyen alkatrészek kellenek és írnak majd neked egy jót. Emellett milyen a monitorod felbontása? (játék miatt fontos)
Azt az LC Power tápot meg le kell cserélni, mert simán kinyírhatja akár a jelenlegi géped is.[ Szerkesztve ]
solfilo
-
törölt tag
LAP: ASRock Z77 Pro3 ~ 22k
CPU: Intel Core i5 3570K Boxed ~ 55k
Hűtő: Alpenföhn Brocken ~ 11k
VGA: Sapphire ATi Radeon HD7870 2Gb GHZ OC Edition ~ 62k
TÁP: FSP 550W 80+ Raider ~ 15k
Gar: 2-3év, Készítette ShellK. / össz: ~ 165kAz LCpower-t én cserélném. Ugyan a nagyobb teljesítményűek között vannak elfogadható példányok, de még emiatt sem támogatnám őket egy forinttal sem.
[ Szerkesztve ]
-
FktMarton
csendes tag
Üdv,
Tanácsot kérnék, mit lehet kihozni 140k-ból? Márka mind1 iponról lenne megvéve. Vinyó helyett SSD lenne abból is kb 100-150Gb úgy ár érték arányt tekintve. Az adatoknak 1.5Tb külső ad otthont. Optikai meghajtó és egér+bill. is van. Házat meg a lehető legolcsóbban.
Amire használnám az filmek, net, és játék (AC3, NFS, stb)
Köszönöm a segítséget előre is! -
Baxo89
tag
Hali mindenki! Véleményt kérnék, olyan ügyben, hogy a szülőknek "turbósítanám" fel a gépüket. Netezésre, Filmnézésre használnák. A Jelenlegi P4es gép nem birkózik már meg ezen alapvető szórakoztató tevékenységekkel, sajnos. Youtube vidiket kis képernyőn 480as felbontásban is megsínyli a Geforce 4 Ti, meg az egész gép is katasztrófa, időnként fagy stb. A lényeg:
Amik maradnának:
-Gépház
-Mercury 400as táp
-40Gb-os Vinyó, amit úgy emlékszem ide kábeles még, nem satás :S (Ennek még utána járok mert nem otthon vagyok)
Ezeket néztem ki hozzá:
-alaplap: Gigabyte GA-H61M-DS2 (ehhez kellene egy átalakító ide-ből Sata-ra átalakító ami olyan 3000Ft, de nem tudom mennyire megbízható) Új vinyó az drága lenne.. :S
-proci: Intel G645 2x2,9ghz 3mb cash (HD graphich, így nem kell vidikari. Mennyire kezeli le jól a HD-s vidiket?)
-ram: Kingmax 4GB DDR3 1333MHz (csak mert szinte ingyen hozzád vágják)
Előre is köszi a segítséget. Pacsi
-
Langosz
csendes tag
Hello!
Szeretném a segítségeteket kérni,jó ár/érték(telj.) arányban gépet szeretnék vásárolni amire használnám játékra/film nézésre stb.
Jó volna, ha jó pár évig megfelelően kiszolgálna és majd később szeretném, nagyobb HD monitorra kötni, ha ettől nem lesz túl húzós az ár!
60-80 max. 100k t gondoltam rá.
Ami kéne: alaplap, processzor, videókártya, ram, meg estleg, ha belefér valamii nagyobb tárhely
Amim van: Chieftec 500w -os táp, WD Caviar Black Sata II 32 MB, 19 colos (1280x1024) monitor
Több opció is érdekel akár, csak jó volna tudni mi mibe lenne más.
Köszi előre is a segítséget, remélem mindent leírtam, amit kell, nem vagyok már otthon ebben a témában sajnos igazán. -
RootRulez
félisten
válasz #98593280 #24357 üzenetére
Most egy AM2-es konfigja van 6000+os procival és 2x2GB RAM-mal. Ehelyett a kéne egy AM3 vagy Intel alaplap procival és bele DDR3 ram.
Egyelőre egy 4850 teljesítene benne szolgálatot egy 17"-os monitorral 1280-as felbontáson. (Én most a helyében inkább "rendes" monitort vennék, de hiába...)
Emberünk játszik is, elsősorban FPS-ekkel.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Nefri
csendes tag
válasz solfilo #24356 üzenetére
A felhasználható pénz összeg úgy néz ki, hogy 170-et kapok külső forrásból, tehát minimum ennyit rá is szeretnék költeni. Saját zsebből meg kb 30-al tervezem kiegészíteni, annak megfelelően, hogy mennyi szükséges, tehát kb 200-as kerettel lehet számolni, amit ha csak kicsin múlik vmi jelentős minőségi különbség kitudok tolni 220-ra. Amennyiben olcsóbban is meglehet úszni természetesen nem akarok rá többet költeni mint szükséges. Előreláthatóan kb 5 év múlva fogok legközelebb gépet cserélni, így a cél, hogy alacsony grafikai beállítások mellett kb elfussanak rajta az 5 év múlva megjelenő játékok is. Tehát alaplap+processzor+VGA+memória+táp kéne.
Monitor Samsung 1920*1080. Ház, billentyűzet, egér, HDD már van.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
válasz Baxo89 #24361 üzenetére
A Merkjuri táp csere, nem éppen egy minőségi darab, lehet hogy attól ment gallyra a gép és fagyogat.
LAP: ASRock FM2A55M-DGS ~ 13k
CPU: AMD X2 A4-5300 FM2 3,4GHz BOX ~ 13k
RAM: Kingmax DDR3 1600MHz / 4GB KIT (2X2gb) ~ 5k
VGA: Integrált Radeon HD 7480D
TÁP: FSP APN 350 watt ~ 8k
Gar: 2-3év, Készítette ShellK. / össz: ~ 38k -
psg5
veterán
Csatlakozom hozzátok.
Bár én már volt, hogy felhúztam ShellKretor-t, de a segítségét nagyon nagyra tartom, itt is és más topikokban is! El sem tudom képzelni, hogy jut ideje ennyi mindenre és ráadásul mindig "ülnek" az észrevételei, ajánlásai.
Nagyon nagy segítség, hogy vannak ilyen segítőkész fórumozók!Köszönve ez évi munkádat is, Kellemes Ünnepeket: ShellKretor!!!
Persze minden más fórumtársnak is Békés, Boldog Ünnepeket!
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
gaston63
tag
válasz #98593280 #24236 üzenetére
Sziasztok!
Végül is elvileg alapjaiban ez a konfig marad, de lenne még néhány kérdésem mert ez egy picit sok nekem.
LAP: Asrock B75 PRO3-M ~17k
CPU: Intel Core i5-3470 3.2Ghz LGA1155 ~ 47k
RAM: Kingmax DDR3 1600MHz / 8GB KIT (2x4GB) ~ 9k
HDD: HITACHI 500GB 7K1000.C 7200rpm 16MB SATA2 ~ 13k
VGA: Sapphire HD7850 1GB (11200-16-20G) ~ 46k
ODD: SAMSUNG ODD DVD-ROM SH-118AB/BEBE, SATA, ~ 4k
TÁP: FSP 400W 12cm FSP400 APN ~ 9k
HÁZ: BITFENIX Merc Alpha ~ 10kA VGA maradna az erdeti elképzelés szerint Sapphire 7770 1GB DDR5 11201-02-20G videokártya ~ 30k
és csak 4GB ramot tennék bele ez így kb. mínusz 20k.
A karácsonyi őrület után valamikor még egy 7770-es és még 4GB kerül bele, akkor így már később megfelelő lesz?köszi a válaszokat
-
gaston63
tag
válasz solfilo #24372 üzenetére
Köszi!
Az alaplapon van integrált VGA vagy mi fog vezérelni.
Hmmm......hülye kérdés???
A leírásban nem láttamChip-készlet: Intel B75
Processzor foglalat: 1155
Támogatott processzorok: Intel Core i7 / i5 / i3Belső bővítő csatlakozók:
1db PCI Express x16 foglalat VGA számára
1db PCI Express x4 foglalat
2db PCI foglalat
4db DDR3 Dual Channel csatlakozó (DDR3 1600/1333/1066 Max: 32GB)Belső csatlakozók:
5db SATA3 6.0 Gb/s csatlakozó
3db SATA2 3.0 Gb/s csatlakozó
1db LPT port előkészítés
1db CIR előkészítés
1db IR előkészítés
3db szabályzott hũtőventillátor csatlakozó
4db USB2.0 csatlakozó
2db USB3.0 csatlakozó
24 pin ATX power csatlakozó
8 pin 12V power csatlakozóKülső csatlakozók(színkóddal ellátva):
1db PS/2 billentyũzet csatlakozó
1db D-sub csatlakozó
1db DVI csatlakozó
1db HDMI csatlakozó
1db SPDIF (optikai) csatlakozó
4db USB 2.0 csatlakozó
2db USB 3.0 csatlakozó
1db RJ45 LAN csatlakozó
5db Audio I/O csatlakozóBeépített szolgáltatások:
Beépített Realtek ALC662 5.1 csatornás audio vezérlő
Beépített Realtek RTL8111E 10/100/1000 ethernet vezérlő
Méretek: ATX 244 x 244 mm -
Baxo89
tag
válasz #98593280 #24366 üzenetére
Ez brutál jó gép Nagyon szépen köszönöm a hasznos információt, már csak abban kellene segíteni, hogy mivel egy helyen akarok mindent megrendelni..
Itt a legolcsóbb kingston 2x2gb-os (1600mhz) páros 6148Ft. Drágábbak lettek? Jó itt 1000-1500ft-ről beszélek. Ez jó lenne egyébként, mert elég sok féle variánsok vannak itt.
Másik fontosabb dolog, mint megtudtam ide-s csatolóm van a vinyón, ezen a lapon meg nem láttam már ilyet, meg gondolom nem is igen van már ilyen. Átalakítót megéri venni vagy vegyek vinyót újat? Azokkal az a bajom drágák :S 40Gbos bőven elég lenne, egyelőre amíg nem áll vissza a rend vinyok árai terén. Tápból 4000Ft körül nem tudsz ajánlani?
-
pohár
félisten
válasz Baxo89 #24375 üzenetére
aprón keress használt 100/100 SATA-sat, amekkora kell, sokkal olcsóbban kijössz, mint az új, boltival
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
supertrezi
aktív tag
Nos, gyerekek az előbb leadtam a rendelést az új konfigurációmra.
Képet valamiért nem tudok csatolni a hsz-emhez, föltettem imageshackra, ha valakit érdekel:
http://img405.imageshack.us/img405/4783/megrendeltkonfigurci.jpgTrickyy-nek, ShellKretor-nak és a többieknek is köszönöm a segítséget. Remélhetőleg gördülékenyen fognak menni a dolgok a rendelésemmel kapcsolatban, és 3-4 évig hibamentesen fog szolgálni a gép, ami az Ipon szerint pénteken meg fog hozzám érkezni.
Majd 1-2 múlva megírom, hogy hogy működik. (Ha nem bánjátok... )
[ Szerkesztve ]
-
Norbi14
senior tag
80-90 nagyon max 100ból szertnék gépet fejleszteni. Legfőképp HD film nézésre, netezésre lenne használva. Fontos, hogy gyorsan induljanak a programok, tehát egy ssd jó lenne, játék annyira nem fontos de azért néha kipróbálnék párat, mostani gépemen már nem annyira élvezet. Szeretném ha halk is lenne, tehát jó lenne valami passzív vga, vagy olyan aminek a ventije játéknál kapcsol be, ez procira is jó lenne. Használt piacról szedném össze a dolgokat.
Tehát kéne egy -proci, -vga, -alaplap(e téren nagy elvárások nincsenek, 1 PCI legyen rajta az asus hangkártyának) ssd, ram.
FSP 350PNF tápom van, ez elég?szerk:
mostani gépem:
Gigabyte GA-P31-DS3L, DualCore E2140 1.60GHz@2.7Ghz, Galaxy 9600GT 512MB,Kingston 800MHz 2*1GB, FSP ATX-350PNF[ Szerkesztve ]
-
trickyy
senior tag
válasz supertrezi #24378 üzenetére
Nincs mit, majd írj, hogy alakul.
-
törölt tag
válasz gaston63 #24371 üzenetére
A kinézett alaplap (B75 Pro3-M) ugyan kínál 2 db PCIe slot-ot, de nem éppen CFX építésre van hegyezve, ugyanis ha második karit teszel bele, ez az alaplap csak négyszeres sebességen tudja működtetni a második 7770-et:
1 x PCI Express 2.0 x16 slot (PCIE2: x4 mode)
Következésképpen teljesítményt fogsz veszíteni, egy komolyabb 2x8-as sebességű alaplaphoz képest.8x8 -as alaplapok meg drágábbak:
Z77 Extreme4-M, 28k
Z77 Extreme3, 31kÉn inkább egy Ivy 3220-at vennék a helyedben, HD7850-el. Ebben az esetben kevesebbet vesztesz Full HD játék alatt, mint egy i5+ HD7770 kombóval. Sőt, egy értelmesebb házat is néznék, a Merc Alpha-ban azért nem sok kábel support van. A Xigmatek Alfar-t ugyan nem hozzák már meg karácsonyra, de talán egy Sharkoon REX 3 Value jobb lehet, azt több helyen vehetsz és stabil, aránylag jól szellőző és halk ház.
Ha pedig egy idő után lesz pénzed, a 3220-at meghirdetheted, lesz rá vevő. Utána pedig jöhet az i5.
-
törölt tag
válasz Norbi14 #24379 üzenetére
LAP: ASRock FM2A75M-DGS usb3 sata3 ~ 16k
CPU: AMD FM2 A10 5700 3,40GHz A10 Series ~ 30k
RAM: Kingston DIMM DDR3 8GB 1866MHz CL9 (Kit of 2) XMP HyperX ~ 12k
HDD: van ~ 0k
SSD: SAMSUNG 64GB SATA3 SSD 2,5" MZ-7PC064B/WW
VGA: Integrált Radeon 7660D
TÁP: van ~ 0k
HÁZ: Cooler Master - Silencio 450 - RC-450-KKN1
(hangszigetelt) ~ 15k
Gar: 2-3év, Készítette ShellK. / össz: ~ 74kAz A10-5700 az egyik legerősebb integrált GPU-val rendelkező CPU. Oliverda tesztjében látható (az 5800K ugyanaz, csak az 5700 szorzózáras és kevesebbet fogyaszt), hogy több gémet 1440x900 körül visz, de 720p-ben szinte mindent. A gép üresben 60 wattot, terhelve 100-at fogyaszt. Az 1866-os RAM ajánlott, mert gyorsabbak a játékok és a Dual Channel is fontos is. Dual nélkül 2/3-adra esik a gép sebessége. Vehetnél 4GB RAM-ot is, de 1866-os KIT nem igazán van 4GB-osban és mivel 75k még nem lépi túl a keretedet és 8GB-ot javasolnék. Azért is, mert így kikapcsolhatod a swap file-t is és nem foglalja az SSD-n a helyet.
A Silencio 450-ben ugyan kábel support nincs, de hangszigetelt ház, mindkét oldala és az eleje is. Ha áldozol még rá 5 ezret, vehetsz menedzsmenteset is, az 550 is az és az 551-es is, utóbbi belseje szürke. Tényleg halk házak, teszteltem őket. Az AMD gyári hűtője pedig leszabályozva pl. LEVEL 3-ra, teljesen halk. Nekem még terhelésen sem emelkedik a fordulatszáma.
A BIOS-ban, ha minden oké már a windows-al, a RAM sebességét ki kell választanod az XMP profile-ból, 1833-ra. Magától 1333-on menne csak.
A tápod jó lesz, csak alsó tápos házba valszeg kelleni fog egy 4 pines hosszabbító. A 24 pines talán felér a helyére. Hűha, már csak 1 db van raktáron, pont Téged vár (8 pines is van
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Norbi14 #24385 üzenetére
Új árak, www.argep.hu -t néztem.
Bocs, az SSD ára megint lemaradt:
LAP: ASRock FM2A75M-DGS usb3 sata3 ~ 16k
CPU: AMD FM2 A10 5700 3,40GHz A10 Series ~ 30k
RAM: Kingston DIMM DDR3 8GB 1866MHz CL9 (Kit of 2)
XMP HyperX ~ 12k
HDD: van ~ 0k
SSD: SAMSUNG 64GB SATA3 SSD 2,5" MZ-7PC064B/WW ~ 17k
VGA: Integrált Radeon 7660D ~ 0k
TÁP: van ~ 0k
HÁZ: Cooler Master - Silencio 450 - RC-450-KKN1
(hangszigetelt) ~ 15k
Gar: 2-3év, Készítette ShellK. / össz: ~ 90k[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz #98593280 #24386 üzenetére
mi értelme az árgépről nézni egy teljes konfig árát? mert az nagyjából 1000%, hogy egyes alkatrészeknél a legolcsóbb bolt az mindig más lesz...
-
pohár
félisten
válasz #98593280 #24391 üzenetére
de akkor ennyi erővel árat se kéne a dolgok mellé írni, mert minden boltban más... teljesen hamis képet ad így a végösszeg is
az meg miért seggnyalás, hogy csak egy bolt árait nézem? nem tart senki se a vevő fejéhez pisztolyt, hogy bizony neked onnan kell megvenned mindentGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Körülbelüli árat szoktam megadni, nem minden esetben a legolcsóbb árgépes árat.
Ezenkívül vannak vevők, akik simán elmennek 4-5 boltba is Bp-en beszerezni alkatrészeket, szóval van ennek létjogosultsága, ugyanúgy mint pl. egy ájpon, pécéiksz stb egyboltos ajánlatnak. Én ezt preferálom, más mást, engem nem zavar... Azzal viszont, hogy egy intenzív ajánlat adó rendszeresen egy bolt termékeit kínálja, akaratán kívül is reklámozza az adott céget és nem biztos hogy az adott cég ezt megérdemli. Arról nem beszélve, hogy röhögnek a markukban, mert oda mennek a vevők, ők meg csak a kasza csilingelését hallgatják, közben ha egy email-en ajánlatot kérsz tőlük gamer gépre, rohattul nem értenek semmihez... és adnak egy sz@rt.[ Szerkesztve ]
-
Norbi14
senior tag
-
pohár
félisten
válasz #98593280 #24393 üzenetére
hát nem tudom... ha most Pesten laknék, és épp gépet kellene vennem, nem hinném, hogy több, mint 2 helyről szedném össze a dolgaimat, főleg most, ebben a fasza időben... megnézem a nagyobb boltok árait neten, garanciális háttér, az éppen nem érdekelne már, hogy idióták állnak a pult mögött, csak azt kapjam, amiért fizettem
persze a tőlük való ajánlatkérés más tészta már, de amíg léteznek ilyen fórumok/topikok, mint ez is, addig nem kell annyira foglalkozni vele szerintem
de szerintem lényegtelen, hogy melyik nagy boltnál nézzük az árakat, a vevők nagy százaléka szerintem nem onnan veszi meg, hanem a hozzá legközelebb esőhöz, vagy a tapasztalatai alapján másik bolt, stb...
-
addikt
Ha a legjobb áron akarsz gépet összerakni, akkor itt a hardveraprón válogatod össze és veszed meg a cuccokat, ha mindent külön külön egyesével rendelsz meg és minden alkatrész esetén mondjuk 1500ft a posta , még akkor is olcsóbban kijössz mintha boltba vennéd.
Jó kis közösség ez, akinek itt múltja van az leinformálható ha előre utalástól tartasz.
Én személy szerint már csak innen vásárolok műszaki cikket, de ha bővül majd a dolog, a hétvégi bevásárlást is itt fogom intézni, hurka, kolbász, stb
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
pohár
félisten
válasz gyuribácsi88 #24397 üzenetére
az a baj, hogy akik új dolgokat árulnak, nem minden esetben éri meg tőlük venni pár kivétellel (mondjuk LeC a 3770-jével)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
De van egy csomó ember aki 1-2 hetes dolgokat árul, számlával, garanciával és mivel ezek használt dolgok, igaz csak pár naposat-hetesek, ezért sokkal olcsóbb mint a vadi új, de mégis ott van ugye a garancia.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
balpis
őstag
válasz Baxo89 #24375 üzenetére
be kel vállalni pár használt alkatrészt.
Sajnos táp nincs FSP350 alatt újonnan (megbízható legalábbis nincs)
De FSP350-400, Delta, chieftec használtan 3-4k körül már szkott lenni a HWaprón.
HDD-t s érdemes ott nézni, max. 6k-ból található egy Sata csatolós 100/100-as (pl. ez)
Lehet, egy ezrest még használtan te is kaphatsz a régi HDD-ért valami gyűjtőtőlvagy meg ell kicsit növelni a keretet- már ha van rá mód - és egy 64GB-s SSD-vel valóban hasítana a gép
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 13100F / 32GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 1 TB SSD
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Komplett PC, számitógép + monitorok (144hz, 75hz)
- Eladó belépő szintű Gamer Gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest