Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Sziasztok!

    Nem biztos, hogy helyen járok, de remélem tudtok segíteni. Adott a mostani - kicsit kopottas - :

    HD7770 GHz OC edition
    AMD Phenom II X6 1055T (Alpenföhn Brocken hűtővel a hátán)
    4x1GB DDR2
    Asrock A770DE+
    Corsair 450VX PSU

    Jelen állapotban ez kicsit patthelyzet, mert a DDR2 miatt nem lehet - normális áron - ramot bővíteni. Processzorban ha jól néztem, akkor 40k alatt nem kapnék jelentősebb pluszt (főleg, ha végre kihasználnám a cpu hűtőm és kicsit megkergetném a mostanit), így ez szerintem megtartható. Akkor viszont marad az AM3+ (ASROCK 970 Extreme3 R2.0?) foglalat.

    Ha eddig eljutottam akkor már szép és jó, viszont ott a VGA-m, ami valószínűleg a szűk keresztmetszet jelenleg (ha jól sejtem). Ebből kéne még egyet szerválni CF-be, vagy inkább valami újabbat nézni olyan 60k magasságában (ami már jelentősebb gyorsulást okozna és akkor nem kellene vesződnöm a CF-vel és elég lenne egy 970-es chipsetes lap is).

    Szinte csak MMORPGkkel játszom (jelenleg GW2, még el-el kocog, de nemrég volt lehetőségem a Wildstar-t is kipróbálni és háááát, oda ez már kevés volt, illetve néha Diablo 3 aztán kb ennyi), ha ez segít.

    Köszönöm előre is a segítségeteket.

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák