Új hozzászólás Aktív témák

• Szeju

csendes tag

válasz #04441088 #21939 üzenetére

Szia Staker!

Én 1 hete vettem egy új digigépet(Fuji jv 100-29900 ft)
    A 220 v*ltból (*=v) rendeltem, ingyen kihozták (15e Ft felett ingyenes kiszállítás) nagyon korrektek voltak, kedden rendeltem 15 óra előtt, másnap felhívtak hogy jelenleg nincs raktáron, szólnak ha lesz, másnap azaz csütörtökön szóltak, hogy megérkezett és péntek délelőtt már meg is kaptam. A futárcég is nagyon korrekt, értesítettek sms-ben. Telefonon is szóltak, hogy kb 1 óra múlva érkezik a futár. Ja és 2 év gari van a digigépeikre.

A másik webshop, amit tudok, hogy ingyen szállít, szintén 15e Ft felett, az Ed*gital (*=i), de ott erre a gépre csak 1 év gari volt, ezért döntöttem a 220volt mellett. .
    Azt nem tudom hol adnak memkarit is hozzá.Remélem tudtam segíteni

Amúgy nagyon tetszik a jv100, ami mellett döntöttem végül, szép képeket készít, nem kell a sok megapixel, ezért 6M-ben használom, élethű, szép színek, jó makró. Biztos van jobb gép is, talán ebben az árban is, de elsősorban a gari miatt döntöttem a Fuji mellet. Nem bántam meg eddig úgy néz ki. Az egyetlen dolog, ami nem tetszik, az a kis nagyon gyenge kinézetű akku fedő, a gép fém, de ez a kis fedő műanyagnak tűnik, de ahogy nézegettem a többi hasonló kis gépet, szintén elég gyengének tűnik az akkufedő. Azt nem mondanám, hogy az akku sok ideig bírja.

A többi hasonló kategóriás gép mennyit bír?

Új hozzászólás Aktív témák