Új hozzászólás Aktív témák

  • szabonagyur

    félisten

    Hali

    Kellene még pár telefont venni az újabb lejáró előfizukhoz... lassan lejár mind :D

    1. Telefon:
    - Telekom vagy független lehet csak
    - csak új (használt piacon szétnézek az újak alapján, tehát azt megoldom én).
    - Árban olyan 30e Ft és Domino-s vagy Független (előfizetés Like S, ez lehet marad, itt olyan 20e Ft értékben kellene a telefon ajánlás).

    Amire kell:
    Semmi extra, levelezés, böngészés, fb chat néha, telefonálás, ritka SMS. Ebből adódóan WP is teljesen jó lehet. Fényképet lehessen vele készíteni, de egy Y300-at nem nagy cucc lekörözni, de van fényképezőnk is tehát kb mindegy. Akksi idő is legyen minimum 1 nap normál használattal.
    Méretben jó lenne 4,5"-ban megállni, nagyobb akkor lehet ha maga a telefon akkora mint egy normál 4,5-es telefon, tehát a kijelző körüli keret vékony.

    2. Telefon
    - Telenor vagy független lehet csak
    - csak új (használt piacon szétnézek az újak alapján, tehát azt megoldom én)
    - Árban 30e Ft és feltöltős vagy Független (itt kérdés az előfizetés maradása, amúgy egy S-es Telenor előfizetés, itt is kellene valami ajánlat olyan 25e Ft körül.)
    - Ha van belőle fehér nagy plusz, amúgy lényegtelen.

    Amire kell:
    Fontos a jó minőségű kép, Y300-at váltana itt is, amúgy fb, email, böngészés, játék Candy Crush szint. OS-hez kötődés itt sincs, de talán a droid preferáltabb. Akksi idő is legyen minimum 1 nap normál használattal.

    Mindkét telefon esetében fontos, hogy rom-mal szórakozni nem akarunk, out-of-the box megoldás érdekes csak. Kínai telefon lehet, de itthon elérhető, megtekinthető kell, hogy legyen.

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák