Új hozzászólás Aktív témák

  • mikesgabor

    aktív tag

    válasz CactuS #67534 üzenetére

    Hát kezdem az összeszerelés minőségéről.
    Volt már olyan telefon a kezemben amit lehúztak,hogy recseg ropog stb... mikor meg a kezemben volt az érzésem,hogy ennél jobb minőséget még nem láttam.(bár itt a ZTE tényleg jobbnak tűnik)
    Az hogy a huaweiben lenne a jobb kijelző az nem igaz.Bár a Huawei jó kijelzőket szokott használni ezt most valahogy elb@szták,de nagyon.Az 550-es már volt a kezemben és nagyon ratyi volt.A régi G300-ukban is sokkal jobb kilyelző volt mint az Y550-ben.A Greand S-hez még nem volt szerencsém(nem vagyok nagy ZTE rajongó),de a kijelzőjét,ha nem is dicsérik agyon,rosszat sem lehet hallani róla.
    Hát hardveres oldalról az Y550 jobbnak tűnik(bár a 28 nanométeres Snapdragon S4 Plus ARMv7 már bizonyított),de Snapdragon 410 is igen jónak tűnik.
    Nem minden a magok száma.Láttam jópár kétmagos telót amik sok 4 magosat simán lealáztak.Adreno 305-Adreno 306.Tök mindegy azt hiszem itt talán a különbség csak a GHz-ban keresendő.
    Viszont a belső memórián sokminden elcsúszik.Még viszonylag elég is lenne a 14 Gb,de.
    Egy olyan teló amiben 8 megapixeles kamera és FullHD felvétel van ott a 14Gb nevetséges.Kb 2-3 hónap után már biztos törölgetni és filózni kell,hogy mi menjen és mi maradjon,de azért megszokható,bár fájó pont lessz mindig.
    Minőségileg egyértelmű ZTE,de azét ott is komoly gondok vannak és úgy,hogy a huawei is tisztességes képeket készít,de többször tapasztaltam,hogy az a teló amelyik sötétebb környezetben gyakram téveszt fókuszt az nappal néha félreélesít.Valahogy nem találja el jól a fókuszt és ez a huaweiben jelen van.Minőségileg nagy különbség nincs.Dinamika rendben,vonalélesség jó,zaj tűrhető,autómatika jó,bár az Y550-nek jobbak a színei élénkébb élvezhetőbb a kép.
    Aku idő az mind a kettőnél elfogadható a huavei IPS kijelzői mindig is keveset fogyasztottak.
    Huawei 1 nap ZTE 2.Bár gondolom este mind a kettő töltőre kerül.
    Előny még,hogy az Y550 ben van "ultra energiatakarékos mód"ami szorult helyzetben nagyon jól jöhet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák