Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz Archanon #2092 üzenetére

    A telenor-t nem ismerem miert nem ajanlott most (de tenyleg .. nggabi mi a gubanc veluk? Mert ha valami gaz, akkor nem ajanlom rokonnak sem aki kerdezett tarifakrol), de ha megis naluk vennel telot, akkor ennyibol (sot olcsobban) kijonne egy xperia sola is amiben ott a microsd bovitesi lehetoseg, es 4giga szabad rom helyett sokkal tobb is lehet nem tul dragan, emellett 100perc halozaton beluli + nem egeszen 90perc halzaton kivuli hivas is benne van, nomeg 800mega net, amibe webbongeszes, facebook, terkephasznalat nincs is benne, mert az korlatlan es a 800megan kivuli.
    Ami kicsit zavaro, hogy kapcsolasi dij 2,5 forint sikeres hivasonkent, azt pluszban szamlazzak a havidijon felul (ha mondjuk 200hivasod volt a honapban akkor az +500ft), es ha nagyon sok a rovid hivasod, akkor osszessegeben a jobbnak tuno csomagban foglalt percdijak mar nem lesznek olyan sokkal jobbak mint voda matrix 2-ese.,sot a csomagon tuli beszelgetesek percdijai mar magasabbak...szoval ha havi 10-15ezernel tobb a szamlad, akkor mar lehet a matrix2 eri meg percdijakban jobban...de ez csak durva becsles...viszont akkor mas dijcsomagokat neznel, ezert feltetelezem ennel kevesebb.
    Vodanal plusz 1giga netet kell rendelni ha ip alapon akarnal mobilneten keresztul beszelni (skype, viber,gtalk....stb), mert az nincs benne a Matrix 2-ben alapbol, es az 500megas keret is joval kevesebb ha azt nezzuk, hogy bongeszes, facebook is ebbol vonodik le, mert ott nem korlatlan es csomagon feluli mint telenornal.

    (#2094) nggabi:
    pengen kivul mi az ok ami miatt nem jok a norvegok? Nem vagyok otthon a szolgaltatoi problemakkal kapcsolatban.

    (#2095) Archanon:
    Sok tekintetben megeri a felarat...jo hardver, friss szoftverekkel (azaz gordulekenyen hasznalhato a telefon az ujabb szebb szolgaltatasokkal, appokkal is), sokkal jobb kamera, solaban ott az nfc is....bar az ics-nel nem mindenki maadektalanul boldog meg ahogy olvasom a topikjat :((( , es az 513mega ram miatt multitaskban nem bir annyit mint az 1gigasok
    Szoval sok tekintetben jobb egy olcsobb telonal, de ezt neked kell tudni fontosak-e szamodra, es kihasznalnad-e vagy sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák