Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz monti0222w #146352 üzenetére

    Oszinten? Nem.

    Persze lehet savazni, csak ezt altalaban azok teszik meg akik a telefont a gsmarena.com os specifikaciok alapjan veszik, es nem kezkozeli tapogatozas, proba alapjan. Nekem volt tobb korom garancialis ugyintezessel, xiaomival, a hivatalos partner wayteq egy hulladek minosegu szerviz, kinaba kuldozgetes, kulfoldre kuldozgetes, kulfoldi nagy webshoppal levelezgetes, stb mind megvolt, koszi tobbet nem.

    Mondok egy konkret peldat: mi 9T Pro t mindenki ajanlgatja itt a topikban. Lehet el kene menni megtapogatni, mert hat az biza egy olyan csilivili bazari xarkupac, amilyet annakidejen az android 3.0 kornyeken latott az ember, amikor a designerek nem gyoztek egymasra licitalni. Papiron persze jonak tunik.
    Es emiatt a "feeling" miatt nem bonyolodnek tobbet szurkeimportos kinai keszulekbe. A xiaomit nagyon ismerem. Szep jo es impozans, mindaddig amig csak a xiaomi shopba mesz be tapogatni. Atkeveredsz egy media marktba, kezedbe akad egy komolyabb / hivatalosan forgalmazott Huawei vagy samsung es radobbensz, hogy jee, ilyet is lehet gyartani?

Új hozzászólás Aktív témák