Új hozzászólás Aktív témák

  • Roxkex

    senior tag

    válasz Ájvé #145640 üzenetére

    Kicsi készülés és nagy akku szerintem nem zárja ki egymást. Lsd R3P Relatíve kicsi (a maikhoz képest) és nagy az akkuja. Míg a maiak nagyok és cserébe akku ugyanakkora mint a R3P-nek!
    A Mi 9SE az tény hogy jónak néz ki, csak nekem az már sok pénz :\ Illetve a bővíthetőséggel nekem nem az a bajom, hogy nem lesz elégtárhelyem ha nincs bővíthetőség. Hanem egyszerűen szükségem van arra, hogy a rendszer szintü dolgokat el tudjam rendesen szeparálni az adatoktól.

    #145641 cyvermanus
    A MI 9 Lite-al is hasonló bajom van mint a Mi 9SE-vel. Egyébként meg mind a kettő iszonyat jó lenne, ha bővíthető lenne.
    Szomorú, hogy már nem engedik a bl nyitást. Régen amikor eustock.euról vagy xiaomishopról (amikor kezdték) vettem akkor simán engedték a bl nyitást. Sőt még ha custom rom volt rajta az se zavarta őket. Ez lenne a helyén való magatartás szerintem ! Értsük ez alatt azt, hogy ha meghal a kijelző akkor nem azért nem cseréljük ki mert custom rom van rajta. Ha a romolgatással baszol el valamit az jogos, hogy nem cserélik ki amiatt !

    #145638 TeeJay
    Hát ezek a "törős" videók nekem annyira nem mérv adóak. Egy jó ideje vigyázok a telefonjaimra és a legnagyobb baj is talán az volt a telefonaimnak, hogy a kijelző védő fólián (amit aliexről vettem hozzá) lett egy hangya..... karc :) Szóval az, hogy neki esik és meghajlítja az annyira nem mérv adó nekem. Nem fogok hazudni, kicsit félek, mert ekkora telefonom sose volt még. De sose hordom hátsó zsebben a telefont, csak is "oldalsó" zsebben, mindig tokban van, mindig üvegfóliával megpakolva ! :)
    A Redmi 1S-em ami kicsit repedezik már így cirka 5 év (?) távlatában, mert egyszer meghajlítottam hátlap nélkül (elestem bringával).. A Redmi 8 NOTE-hoz meg nem találtam hasonló durability tesztet amin így neki esne oldalról hajlítani. Ettől függetlenül nem vitatom, lehet stabilabb. Bár nekem az árban egy kicsit már sok :\ Cirka 13k forint kül van a kettő között. S mivel a R3P kezd haldoklani kell egy váltás telefon, ki tudja mikor adja meg magát. Meg mire megjön hozzá a kijelző ! :) Mert ettől függetlenül meg fogom azt is tartani, megcsinálom ! :3
    Továbbá ahogy néztem nekem kisebb teljesítménynek tűnik a Redmi Note 8 (antutu), illetve másutt is olvastam már ilyeneket. Szóval szerintem ebből Note 7 lesz ! Viszont köszönöm a tanácsokat ! :)

    #145637 aprokaroka87
    Sose használtál aut. szinkront ? Érdekelne, hogy azzal mit produkál ! Nekem mindig be van kapcsolva !
    Egyébként az elég jó időnek hangzik ! Feltöltés mennyire gyorsan szokott menni ?
    Volt, hogy játszottál már vele ? Olyankor mennyire merül gyorsan kb ?

    Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"

Új hozzászólás Aktív témák