Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz Dzsana #123205 üzenetére

    Olyan launchert teszel rá amilyet akarsz, ezért jó a stock droid, rajtad áll mit teszel fel, nincs semmi előre feltelepítve, telepakolva.

    raisen89:
    Mi az hogy lehúzták a P10-et, ugyan azt olvastuk?
    "A kamerák nyers teljesítményét mérő DxOMark Mobile tesztjén kiemelkedően vizsgázott a mobil: 87 pontos eredményét kiváló expozíciós képességeinek, nagyon jó dinamikatartományának és pontos fehéregyensúlyának köszönheti, az összképen már csak az erős zajmentesítés és a JPG-tömörítés tud rontani. Nagyon hasznos az optikai képstabilizátor, stabil kézzel akár 1/4 másodperc is megtartható, de erre automata módban biztosan nem fog rákényszeríteni a gép, a kézi módok közt érdemes bolyongani, ha a legtöbb részletet szeretnénk a legkevesebb képzaj mellett elérni. A vonalélesség nappal és este is megfelelő, a HDR azonban nem mindig éri el a célját."
    Ez neked lehúzás? Mutasd meg mit dicsérnek akkor.
    Kommenteket nem olvastam, de külföldi teszteien is jót írnak róla. Felhasználók meg nem mindig tudják megfelelően megítélni egy eszköz tudását, ezért jobbak a tesztek, minek többet kell nézni hogy kiszűrd az esetleges elfogultságot (az a piszkos pénz mindenhol ott van).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák