Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz juuzer #120785 üzenetére

    "Másik meg, hogy belsős szakmabeli infókból tudom, hogy a Qualcomm valami annyira mocskosul undorító összegeket kér el"
    Ehhez nem kell belsős info, hírek is voltak róla, verseny hivatal is büntette. Tény hogy az üzletpolitikája elég szemét, ettől függetlenül piacvezetők, ez is tény és az is hogy csúcs lapkáit nem sok cég tudja megszorongatni. LTE techologóiai licencekkel is játszik, mert talán az is van neki egy pár és ellehetetleníti a piaci résztvevőket. Ettől függetlenül technológiai szinten nagyon jó munkát végeznek a mérnökei, szóval nekik piros pont jár.
    Mi A1 sose volt és akart lenni flasgship, szóval lehet itt hibádzik a képlet, felső közép kategória maximum de inkább csak közép. Honor 9 akku időn kívül mindenben jobb az A1-nél ezt senki soha nem vitatta, de ez tényleg flagship, szóval ez nem csoda, ára is majdnem a duplája, nem véletlen. Rossz helyre sorolod az A1-et.
    Honor 9 jobb a P9-nél (ami tavalyi modell és gyengébb gyakorlatilag mindenben) és az A1-nél is ami igazából itt kakukktojás csak.
    Van Nokia is egyébként már, hátha tudott hasonló jó hangminőséget összehozni megint, mint a Lumia 520-ban. Bár ennyiért nem tudom mit kapsz, elég drágák a Nokiák.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák